lisbeth10
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
87 VÉLEMÉNY
Uriage Stick Lèvres Ajakápoló Stift
2021. december 20.Nagyon szeretem használni. Kellemes az illata, nagyon jó az állaga, élvezet használni. Tetszik a hidratáló hatása, ilyennek gondolok egy ideális ajakápolót
Balea Kétfázisú Hővédő Spray (régi)
2021. november 23.Nem teszem ki hőnek a hajamat, nagy ritkán szoktam csak kivasalni és jobban szeretem, ha magától szárad meg. Hatásában ez olyan meh. Nem tapasztaltam kellemetlenséget, de sok pozitív hatást sem. Viszont ez a kétfázisú konzisztencia, szerintem nem jól használható ezzel a szórófejes kivitelezéssel. Ugyanis pár használat után beragadt. Gondoltam, a szórófejjel lehet valami hiba, ezért egy másik szórófejes flakonba töltöttem át, de ugyanazt tapasztaltam. Egy nyomás és beragad az egész. Az embernek nincs türelme, hogy minden fújás előtt a beragadt fejjel vacakoljon, hogy a végén mindenhova jusson a termékből, csak oda nem, ahova kéne.
7 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Essence I ♥ Extreme Dúsító Szempillaspirál
Meglepetés volt számomra ez a szempillaspirál. Egy kicsit megijedtem a keféjét megpillantva, nincs jó tapasztalatom az ilyen keféjű szempillaspirálokkal. Először furcsa volt használni, féltem, hogy a szememben köt ki a festék, de meglepetésemre, egészen hamar megszoktam. Az ilyen keféktől mindig összetapadnak a pilláim, csomósak lesznek, de ezzel szépen szét tudom őket választani, hosszítja őket. Eddig meg vagyok elégedve vele.