Lorna
Korcsoport: | 25-34 |
375 VÉLEMÉNY
Diadermine Lift Intense Ránctalanító Kapszula
2023. június 7.
Tetszett benne, hogy van benne c-vitamin az összetevő listán és vicces a csomagolása. . De semmi más nem nyűgözött le.
Hidratálni engem nem hidratál eléggé.
Én nem érzem ezt a feltöltött, kisímított, jobban nézek ki azonnal gyossegély érzést, mimt amiről itt többen írtak.
De legalább nem irritált nem okozott pattanást.
Én nem igazán éreztem bármiféle hatását, úgyhogy nem venném újra.
Szép színek, kellemes állag, első folyékony rúzsom. A szárítása engem nem zavart, mindig aláhidratáltam ajakápolóval viszont tény és való, hogy nagyon csúnyán kopik. Most, hogy van viszonyítási alapom jöttem rá, hogy nem feltétlenül muszáj, hogy a folyékony rúzs a legapróbb evés ivástól a száj közepéről teljesen eltűnjön miközben egy fura éles vonal marad a száj szélén.
4 árnyalat tulajdonosa voltam. Elég régiek úgyhogy lassan megválok tőlük. (volt egy klassz bogyós-barnás árnyalatú Velevt Slipper fantázianevű; Bittersweet, Birthday Suit 2 nude; meg egy Rioja Red nevű hűűdepiros.
Nem venném újra mert az első dolog az szokott lenni ha társaságba megyek, hogy megtalálon a nasit és ha azért vagyok valahol, hogy jól érezzem magam, nincs kedvem azon agyalni, higy lekopott-e már olyan furán a rúzsom vagy se.
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ Kímélő Krémtusfürdő
Arclemosónak használtm egy kis mintát. Illatmentes, de érzek egy talán mandulára hajazó illatot , amit az elején nagyon szerettem, de a végére kicsit meguntam.
Nem szárított, nem bántotta az arcomat.
Hidratáló ézrés volt.