LoRs
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
104 VÉLEMÉNY
Mióta láttam azt a dokumentumsorozatot aminek egyik része a zsírkő kozmetikumokban történő használatát járta körül próbálok olyan alternatívákat keresni, amiben nincs jelen ez az összetevő - nem egyszerű, főleg a porállagú termékek esetén :( Mivel sajnos az eddigi kedvenc Missha márkájú BB krémben is van zsírkő, ezért miután kifogyott nem vettem újra, hanem ezt választottam helyette. Sajnos elég nagy csalódás, nem tartós, kb. 1 óra múlva átfénylik, a szemem alatti apró ráncocskákban extrém módon beül, nem is nagyon tudom eldolgozni, még ecsettel sem, foltosodik, ahogy előttem is írták, és összességében kellemetlen, "ragacsos" érzetet kelt a bőrön. Tovább keresem az alternatívát.
Yves Saint Laurent Lash Clash Szempillaspirál
2022. október 8.Még mindig az igazi szempillaspirált keresem, és ez majdnem az, viszont sajnos van egy elég nagy hibája, ami miatt nem fogom újra venni. Teljesen indokolatlanul és váratlanul kenődik, nincs összefüggésben sem a hőmérséklettel sem a páratartalommal. Az esetek nagy részében szépen tartja magát és akkor nagyon elégedett vagyok vele, mert szépen ívelt, sűrű szempillákat lehet vele elérni, és lemosni is nagyon egyszerű. Viszont már nem egy kellemetlen szituációban volt részem, mikor elkenődött. Eddig egyedül ezzel, illetve a Givenchy Disturbia szempillaspiráljával volt csak hasonlóan visszatérő ilyen jellegű problémám, pedig az is a spirál is tökéletes lett volna, ha nem maszatolódik. Kár érte :(
Lancôme Le 8 Hypnôse Mascara Szempillaspirál
Gyönyörű (és meglehetősen nehéz) csomagolás, silány minőség. Egy hónapja használom, de azon kívül, hogy nagyon könnyű lemosni nem tudok róla más pozitívumot mondani. A festék állaga nagyon krémes, emiatt nehéz felvinni és nem lehet szépen eloszlatni a pillákon. Mindig két rétegben viszem fel, de így is alig látszik, nekem túl természetes az összhatás, ha erre vágynék, akkor nem is vennék szempillaspirált...főleg nem ilyen drágát. Ráadásul a festék nap végére pereg. Bátran ki merem jelenteni, hogy a legrosszabb szempillaspirál, amit valaha használtam. Kaptam hozzá egy primert, hátha azzal fel tudom javítani, de már alig várom, hogy megváljak tőle, rossz döntés volt.