LunaFlor
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
90 VÉLEMÉNY
Essence Bye Bye Panda Eyes! Szempillaspirál
2020. május 30.Tuti újraveszem. Rajtam minden IS elkenődik, de ez valóban nem, és a vízálló szempillaspirálokkal ellentétben nem kell lerobbantani, tehát hétköznapokra abszolút remek választás szerintem. A keféjével mindazonáltal nem vagyok teljesen elégedett, ha ívelne, az lenne a non plus ultra, de meg tudom oldani azt is. Elég nude hatást kelt, de mivel én épp azt szeretem, így számomra megfelelő. Nálam sokkal fontosabb tényező, hogy nem kell óránként igazítanom a pandamacikat a szemem alatt.
Upgrade: Valamivel több, mint egy hónapja használom, nem újult ki a felfázásom, nem is jelentkeztek tünetek. Úgyhogy nagyon boldog vagyok, megtarthatja az 5 csillagot. Semmilyen mellékhatást nem tapasztalok, ez is extra előny. Felváltva használom a Now és a Fit+Vital termékét, mindkettő beválik, de utóbbiban vannak segédanyagok, ezért aki megengedheti magának, az inkább hajtson a Now-ra, az csak az, amire szüksége is van a szervezetnek. Persze utóbbit célirányosan és könnyen fel lehet lelni, de a Now-nak is jó lelőhelye pl. a Biobarát biobolt hálózat, és más bioboltokban is láttam már, szóval mindazok, akik ezzel küzdenek itt tudnak lecsapni rá. Egy próbát mindenképp megér. Nekem eddig bevált. :) És jobb, mint az antibiotikum profilaxis.
Most ajánlotta az orvos a legutóbbi felfázásomra, amit csak két antibiotikum-kúra volt képes kivinni belőlem. Még csak megelőlegezetten adom meg neki az öt csillagot, mivel nem tudom, hogy hosszú távon működik-e, de amit hallottam róla, az alapján szuper termék. Később, ha elégedett vagyok, ha nem, upgradelem. :)
Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick
Pár napja vettem meg a 50-es Voyager árnyalatot. Gyönyörű, egyenletesen fed és aránylag csókálló, étel-ital álló. Problémám, hogy lassan szárad és míg a fölösleget le nem szedem, idegesítően ragad és igazán szépen csak rúzsecsettel vihető fel. Viszont ha egyszer leszáradt, akkor majdnem elpusztíthatatlan. Majdnem. De szerencsére a tartós rúzsok "ellen" jól bevált Primus ajakír szépen és viszonylag könnyen leszedi. Nem szárított, ami nagy pozitívum.
Alapvetően újravenném és ajánlanám másnak is.