Lushlife
Krémmániás adás-vétel
Krémmániás eladó: 2 eladás | Megnézem |
55 VÉLEMÉNY
Balea Bloomy Dreams Szárazsampon
2020. július 18.Körülbelül két hónapja használom (két hetente 1x-2x). Nem nagyon rajongok a szárazsamponokért, de néha vannak azok a napok amikor egyszerűen a lélek se tudna rávenni, hogy elslattyogjak a fürdőig és megmossam a hajam. Na itt jön képbe a szárazsampon sokfélét használtam már, de ár-érték arányban ez valami tökéletes az összes Balea szárazsamponnal megvagyok elégedve, ezt csak az illata miatt vettem meg és annyira bejött az illata, a hatása és az ára, hogy én ezt egy darabig biztos nem cserélem le. Az illata úgy érződik mintha valami finom parfümöt még rászórtam volna a hajamra, úgyhogy ezért a termékért hatalmas piros pont a gyártóknak.
Közepesre értékelném, mert rajtam nem gyakorolt túl nagy benyomást. Alapvetően imádom a LUSH termékeket, de a fogkrémzselékért nem vagyok túlzottan oda, jól habzik és nagyon fini íze van, de nem érzem, hogy annyira tisztítana, mint egy sima mezei fogkrém. Tudom, hogy ezt a terméket már nem gyártják mert karácsonyi limitált kiadás volt, de kijött még kb 4 féle fogkrém zselé a piacra, egyik társát sem fogom újra venni, mert szerintem nem éri meg.
4 KRÉM
2 ÖSSZETEVŐ
Balea Schönheitsgeheimnisse Hajerősítő Sampon Manukamézzel
Most fogyott el belőle egy flakon, de nem biztos, hogy újra fogom venni. Nekem semmit sem csinált a hajammal, talán gubancosabb lett, ha nem használtam mellé hajbalzsamot. Engem az illata, a csomagolása és az ára fogott meg nagyon. Jól habzik és egész sokáig elég, viszont olyan semmilyen volt, se nem túl rossz, se nem túl jó.