Madi
20 ELADÓ KRÉM
502 VÉLEMÉNY
Biossance Squalane + Vitamin C Rose Oil
2023. május 9.
Az esti arcápolási rutinom utolsó lépéseként használom. A pipettája rövid, de így is elég egy teljes adag arcra és nyakra is. Az olaj színtelen és nagyon könnyű, majdhogynem vízszerű. Isteni rózsaillata van, mintha az igazi virágot szagolnád.
Két hónap után túlzottan nagy változást nem látok, körülbelül ugyanolyan puha és hidratált utána az arcom, mint a megszokott Noni Glow olajjal, amivel ráadásul árban is majdhogynem teljesen megegyezik. A másik talán egy fokkal gazdagabb, ez tapintásra is "szárazabb", ha összedörzsöljük az ujjaink között, hamarabb eltűnik. Ettől függetlenül mindent hoz, amit elvárnánk egy arcolajtól, semmi negatívumot nem tudok felhozni, irritációt egyáltalán nem okozott, mondjuk nem is számítottam rá, hogy fog. Az extra C-vitamin benne jó dolog, bár végeredményét tekintve én nem látok különbséget, persze fontos megjegyezni, hogy én minden nap használok C-vitaminos szérumot, így valószínűleg azért nincs látványos különbség.
KORA Organics Turmeric Glow Foaming Cleanser
2023. április 25.Állagra kinyomáskor géles, használatkor viszont krémes habbá alakul. Az illata első sorban mentolos, de a háttérben megbújik egy kis palo santo is. Elképesztően frissítő érzés vele arcot mosni. Szépen eltávolítja a sminkmaradékot, viszont a szemkörnyéket kerülni kell, így ha ki vagy festve, első lépésnek nem alkalmas. Használat után a bőr tiszta érzetű, selymes és nem húzódik. Az elődjét egy icipicit jobban szerettem, de őt is újravettem már párszor.
1 smink
573 KRÉM
12 ÖSSZETEVŐ
KORA Organics Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil
Összerázást követően egy tejszerű elegyet kapunk, amit kétféleképp lehet használni. Az egyik, mint sima arctisztító, ekkor 3-5 pumpálásnyit kell nedves bőrön elmasszírozni, majd leöblíteni.
A másik lehetőség, hogy sminklemosóként használod, akkor ugyanezt a mennyiséget szárazon viszed fel (tehát sminkre közvetlenül), majd szintén leöblíted. Szemkörnyéken is használható, nem csíp. Szépen tisztít és a vízálló sminkkel is egészen jól megbirkózik, valamivel jobban is, mint az általam korábban próbált "szárazon maszatolós" olajok. Az egyetlen, amiért nem adom meg az 5 csillagot, hogy nagyon nagyon folyékony, így picit macerás használni.