Magnolieae
Korcsoport: | 35-44 |
77 VÉLEMÉNY
Balea Men Energy Szemkörnyékápoló Roll-On
2018. május 30.
Nagyon "jópofa" kis termék! Egyrészt az ember önérzetét megtámogatja, hogy tett valamit azért, hogy fiatalos maradjon a szemkörnyéki bőr, és ezt nagyon kedvező áron teszi, másrészt ugyanúgy nem fogja soha eltüntetni a ráncokat, ahogy egyetlen szemránckrém sem! Első használatakor annyira csípte a szemem környékén a bőrömet, hogy abban sem voltam biztos, hogy másnapra nem fog a szemem begyulladni tőle. Szerencsére semmi problémát nem okozott, és utána soha többé nem is csípett. Reggel és este használom, hogy hidratáljam az érzékeny bőrt. Optikailag "tünteti el" a ráncokat, ugyanis csillogó réteget képez, így elfedi azokat.
Update: A kukában landolt. A ráncaimat elmélyítette a hosszabb távú használata, túl nehéznek és ragacsosnak bizonyult. Amióta nem használom, kisimultak az általa okozott ráncok.
Helia-D Aquaboom Szuperhidratáló Krémgél Normál Bőrre
2018. május 30.A száraz bőrre való verzióját használtam. A sokadik Helia-d arckrémem. Alapvetően kissé fáradt és száraz az arcbőröm. Az állagától kezdetben tartottam egy kicsit, enyhén gélszerű a többi arckrémhez viszonyítva, de gyorsan beszívódik és nem marad ragacsos. Az első használat után nem tudtam mire számítsak, mert úgy éreztem feszül a felkenés után a bőröm, de puhává, frissebbé vált tőle, jól hidratál.
Fa Island Vibes Hawaii Love Testradír
Azon gondolkodtam, vajon milyen út vezetett odáig, amíg ez a termék a polcokra került? Vajon kik és hogyan készítették, milyen előismeretekkel? Hogy engedhette meg magának egy viszonylag jó márkanévvel rendelkező cég, hogy erre a termékre rákerüljön a neve? Először nagyon megörültem, amikor megláttam a polcon. A másik változat illata tetszett igazán, de amikor kosárba került csak ez volt kapható a boltban. Nem igazán értettem, hogy kerül a tusfürdők közé, hiszen testradír néven forgalmazzák, semmi nem utal a dobozán arra, hogy tusfürdő lenne. Egy másik márka szemcsés tusfürdőjéről egyértelműen megállapítható, hogy 2in1 termék, ezzel ellentétben. Első alkalommal nedves bőrön próbáltam ki. Meglepődtem, hogy szemcséket csak nyomokban tartalmaz. Az nem zavart, hogy különösebben nem habzik, mert nincs ráírva, hogy tusfürdőként is funkcionálna. Gondoltam nem adom fel, bizonyára rosszul használom. Kipróbáltam kisebb majd nagyobb mennyiségben, száraz bőrön, száraz bőrre felkenve azután habosítva... Többször is elolvastam a magyar és angol feliratokat a tubuson, de nem jöttem rá, hogy egyáltalán mi a célja ennek a terméknek. Testradírozásra nem alkalmas! Tusolásra talán, de mivel nincs ráírva, és nem olyan, mint egy tusfürdő, inkább kissé ragacsos és sűrű, nem mertem kihagyni a tusfürdőm használatát. Ez egy vicc! Szerintem azon kívül semmire nem alkalmas, hogy porosodjon a fürdőszobában. A legrosszabb termék, amivel valaha találkoztam!!!