maow
Krémmániás adás-vétel
3 ELADÓ KRÉM
348 VÉLEMÉNY
NYX Professional Makeup Bare With Me Serum Concealer
2023. június 18.A hazai és nemzetközi jó vélemények hatására vettem meg, és én is csatlakozom a rajongók táborába. Ha nem tudnám, milyen márkájú, biztosan magasabb árkategóriájú darabnak hinném. Erős közepes fedése van, könnyed, szinte géles állagú, könnyű eldolgozni, nem emeli ki a szem körüli mikroráncokat, és hidratálja a szemkörnyéket. Púderrel érdemes fixálni, mert nem köt meg (vagyis nem self-setting, csak ezt hogyan lehet magyarul mondani?) Pattanások elfedésére nem használom, arra a L'Oréal Infaillable More Than a Concealer korrektorát ajánlanám.
Felemás érzésem van ezzel a lemosóval kapcsolatban: olyan napokon, amikor otthon van az ember lánya, nem sminkel és nem ken fel tartós fényvédőt, szuper, mert tényleg kíméletesen tisztít, viszont a fent említett dolgokat nem tudja eltávolítani önmagában. Dupla tisztítás második lépéseként már jobban teljesít, de nem annyira, hogy újra vegyem.
Pupa Made To Last Long Lasting Stick Eyeshadow
Bronzos árnyalatban van meg, amit gyorsan fel lehet dobni rohanós napokon. Sajnos önmagában rajtam nem tartós, néhány óra alatt eltűnik (zsíros szemhéjam van). Ha alapnak használom és teszek rá szemhéjpúdert, akkor jobban teljesít, de egy teljes napot így sem bír ki. Elhasználom, de ha visszapörgethetném az idő kerekét, már nem venném meg.