Maria2n
Krémmániás vevő: 4 vétel |
Megnézem |
30 VÉLEMÉNY
Oriflame Sun Zone Napvédő Lotion Arcra és Testre SPF30
2020. december 18.Szeretem nagyon ezt a fényvédőt. Nagyon gyorsan, könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, könnyen tudok rá sminkelni, ha úgy van. Nem égek le vele. Nekem telitalálat, összetevői is elég szépek, nem irritálja a bőröm, és nem is könnyezek tőle, ami nálam nagy szó :) ár-érték arányban verhetetlen :) újravevős!! 5*
Nem gondoltam volna, hogy fogok bármit is szeretni a MAC-től, de ez a paletta vmi ÁLOM. A Nude model verzió boldog tulajdonosa vagyok. Fantasztikus paletta. Kedvenc mindennapi palettámmá nőtte ki magát. Simán letaszította a trónról a Huda, Tarte stb. palettáimat (Jó, használom azokat is) de amióta ez megvan, azóta szinte csak ezért nyúlok. Black Friday keretein belül Look Fantastic-ról rendeltem. A szemhéj festékek minősége csodás, nagyon könnyen szép smink készíthetóő vele. Nagyon szépen, könnyen variálhatóak a színek, jól passzolnak egymással, jól pigmentáltak, szemhéj alappal nekem egész nap fent marad, nem kenődik, nem mosódnak össze a színek (bár én mindenhez használok alapot) egyszerűen IMÁDOM. 5*
Tarte Sugar Rush Lip Butter
Szeretem ezt a kis ajakápolót. Egy közepesen kiszáradt ajkat szerintem szépen ápol, viszont a nagyon cserepes, téli széltől kiszáradt ajkaknak kevés lehet. Nálam még mindig a vaseline lip treatment a nyerő ha jobban ki van száradva a szám. Az sokkal jobban ápolja, gyógyítja az ajkakat. Viszont ez a termék a csoda kis csomagolásával azonnal belopta magát a szívembe. Tudom, ne a csomagolás alapján válasszunk, de emellett nem tudtam úgy elmenni, hogy ne landoljon a kosaramban :) Pláne akciósan! Teljes árát szerintem nem éri meg, de így akciósan én örülök, hogy megrendeltem. Gazdaságos, sokáig elég a kis kiszerelés, tényleg vajszerű állagú, és olvad az ajkakon. Én még szeretem is a kis illatát :) Nem egy rossz termék, de azért meg lehet lenni nélküle, de egy próbát megért.