mariann33

adatok

22435 pont

Regisztráció dátuma: 2012. február 21.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

22435 pont

Regisztráció dátuma: 2012. február 21.
Bőrtípus: Száraz

396 VÉLEMÉNY

Purito Plainet Squalane 100 Arcápoló Olaj

Purito Plainet Squalane 100 Arcápoló Olaj
2023. április 8.

Ezeréve szeretnék egy szkvalán olajat,és bár száraz a bőröm,az "olaj"elnevezés nem vonzott annyira és a leírások/vélemények sem más szkvalán termékeknél.
Ezt a gyöngyszemet nem is olyan rég fedeztem fel,és ez végre szimpatikus volt.
Egyszerű,minden mentes 100%szkvalán olaj,ami nem is olaj,illetve vizesebb jóval,ezáltal könnyű mint a harmat!
A hatása is harmatos!
Én is utolsó lépésként használok belőle,de van,hogy a krémembe cseppentek.Lehet használni alapozóba,önmagában szem alá,szájra..és a test bármely területén,sőt hajra is,ezért is kapható 100ml-s kiszerelésben is.
Mivel nem tipikus olaj,bármivel keverhető,homogén elegyet képez,nem lökődik ki vagy válik ki semilyen pl.alapozóból.
Sajnálom hogy nem még a tél kezdetén találtam rá,nagy segítség lett volna!
Kb.4-5termék így feleslegessé vált számomra..jó szívvel ajánlom ezt a kis multifunkcionális csodát mindenkinek!
Teljesen a megfizethető kategória,koreai,mindenre jó,a kis üveg is sokáig elég..egyszóval ez egy tökéletes cucc!

Thermolka Melegítő Masszázskrém 6% Kenderolajjal

Thermolka Melegítő Masszázskrém 6% Kenderolajjal
2023. február 28.

Biztosan van aki tudja mi az a Pernio,vagy hallott róla.Egyszerűen fogalmazva,hidegallergia,ami a test bármely részén produkálhat úgynevezett fagydaganatot.
Kb.10éve lett "ilyenem"először,hébe-hóba előjött,megjegyzem nem kell hozzá mínuszos időjárás.Az utóbbi kb.6évben nem volt,idén a mindenütt "jó"fűtési viszonyoknak köszönhetően-gondolom,mert igazi tél nem volt-előjött..a lényeg röviden,hogy melegen kell tartani az érintett testrészt,vagy legalábbis jó lenne ha keringene a vér benne,az az ez a krém,mivel kendert és chilit tartalmaz,vérbőséget okozva melegít:)
Én ezt a krémet erre a problémára próbáltam ki,hogy felmelegítsen,gyakorlatilag nincs keringés pl.a lábfejemben🤔.
Ez azért is fontos,mert pl.idén annyira "kijött"ez a dolog,attól tartottam,nehogy elhaljon az érintett bőrszövet,de mégsem bugyolálhatja be az ember magát 24órában!

Szetintem nagyon jó lehet még fáradt,megerőltetett testrészekre,izomlázra,vagy akár nyaki,derék fájdalomra,mert nagyon klasszul melegít,beindítja,felébreszti a keringést.
Szerencsére itt az enyhülés,így nincs most rá szükség,de legalább tudom hogy mihez nyúljak ha legközelebb ilyen gondom lesz,vagy csak jól esne a tagjaimnak egy kis ellazulás:)

M. Micallef Royal Muska EDP

M. Micallef Royal Muska EDP
2023. február 2.

Elfogult leszek,mert nagyon szeretem a jóféle pézsmát,az ilyen elegánsan puha kivitelezést meg főképp!
Csak szavakat juttat eszembe:puha..megnyugtató..csillogás..
határozottság..biztonság..jobb világ..
Rendkívül elegáns illatnak tartom,ha érezném valakin a fenntebb leírtakat juttatná eszembe és biztosan jólesne egy ilyen illat-aurájú személy társasága,mert kizárólag olyan pozitív érzésekre asszociálnék,amiket már úgy kell keresni,nincs minden bokorban,eltűntek,letűntek,kivesztek.
Ebben az illatban megtalálhatja aki érti miről beszélek,és bár sokan állítják nem korfüggő egy illat,én állítom hogy igenis az,(mint ahogy nemfüggő is)ezt az illatot is csak 35-40fölöttiek fogják értékelni,már csak a fíling miatt is amit nyújt.