Max
Krémmániás eladó: 5 eladás |
Megnézem |
1 ELADÓ KRÉM
20 VÉLEMÉNY
A legjobb fényvédő, amit eddig használtam. Sokféle Image kozmetikumot használok, a fényvédője is teljesen más, mint más márkánál. Ez az 50 faktoros magas őssejttartalommal bír, olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami kivédi a sejtkárt, később jelennek meg a ráncok a bőrömön. Nyáron ez a krém teljesen helyettesíti a fiatalító krémjeimet és még fényvédelmet is ad. Annyira jó benne, hogy nem zsíros, nem ragad, nem leszek pattanásos, nem tömíti el a pórusaimat. Használata olyan, mintha egy luxuskrémet tennék fel a bőrömre. Én ezt teszem a dekoltázsomra, vállamra, ha olyan felsőt veszek fel. Legközelebb a színezett fényvédőjét fogom kipróbálni.
Image Skincare Vital-C Hydrating Repair Créme
2018. május 11.
Mint az összes Image kozmetikum, ez sem mitesszer képző. Tömény hatóanyag, ezért ennyi az ára. Ha megnézem, hogy néha mit adnak a drogériákban több tízezer forintért, akkor nem drága, tekintve azt, hogy azokban nulla a hatóanyag és fel sem szívódik. A Vital C repair krém azért hatásos és valóban tudja azt, amit tudnia kell, mert tömény hatóanyag és egyedi hatóanyag bejuttatási rendszere van. Ez a krém rendkívül jól regenerálja, hidratálja az érzékeny, rosaceára hajlamos bőröm. Nagyon jól felszívódik, gyönyörűen lehet rá sminkelni. Ami nagyon fontos, hogy általában az illatosabb krémekre rosszul reagál a bőröm, sokszor le kellett mosnom, de ennél a krémnél egyáltalán nem volt ilyen tapasztalatom. Imádja a bőröm, több hónapra elég, mert sokkal kevesebb kell belőle, mint egy átlagos krémből. Aki Image krémeket használ, annak meg kell tanulni használni, mert teljesen felesleges nagy mennyiséget felkenni egyszerre. Télen-nyáron imádom ezt a krémet!
1 ÖSSZETEVŐ
Kérastase K V.I.P. Volume In Powder Spray
Össze sem lehet hasonlítani azokkal a hajtőemelőkkel, amiket eddig használtam. Én száraz, megszárított hajra használom. A lelapulós részeket átfújom a spray-vel és tényleg csodát tesz a hajammal. Elég egy alkalommal használni, tehát hajmosástól hajmosásig egy fújás elég, mert nagyon erősen megemeli a hajtöveket. Ami nagyon nagy előnye még, hogy nem ragad, nem mattítja le a hajat mint más hajtőemelők. Nem vennék mást soha, mert kiváló minőségű. Ajánlom mindenkinek!