médea

adatok

9525 pont

Regisztráció dátuma: 2011. augusztus 27.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: -

9525 pont

Regisztráció dátuma: 2011. augusztus 27.
Bőrtípus: Kombinált

386 VÉLEMÉNY

Lancome Lash Idole Szempillaspirál

Lancome Lash Idole Szempillaspirál
2022. február 27.

Nekem nagyon bevált, szépen dúsít, hosszabbít, nem tapasztja össze a szempilláimat és egész nap tökéletes, nem maszatolódik el, nem pereg le még a nap végére sem, nem tudok róla rosszat mondani. Már kb. 4 hónapja használom szinte minden nap, és már eléggé fogytán van, de a festék minősége nem romlott, nem lett szárazabb vagy nyúlós. Szappanos (arcra való szappan) vízzel könnyen le tudom mosni.

Sensai Lash Volumiser 38°C Szempillaspirál

Sensai Lash Volumiser 38°C Szempillaspirál
2022. február 27.

Egyszer használtam eddig, elsőre szép hosszú szempillákat tudtam vele festeni, nem ragasztotta össze őket, dúsított is, nem kenődött el és nem perget le belőle egész nap végéig sem.

Lancôme Hypnôse L'absolu Noir Szempillaspirál

Lancôme Hypnôse L'absolu Noir Szempillaspirál
2022. február 27.

Gyönyörű szempillákat tudok vele festeni, nem tapasztja össze őket, külön-külön hangsúlyozza őket, hosszabbít, dúsít. Csak nekem sajnos maszatolódik. Ha Laura Mercier porpúdert teszek a szemem alá akkor kicsit később kezdi el, a Kryolan porpúderrel már kb. 3 óra múlva. Ha ez nem lenne, biztos újra venném, annyira szép az eredmény vele, így eddig csak itthon mertem használni... Előbb szerencsére minden új terméket úgy próbálok ki amikor nem megyek utána sehova.

8 ÖSSZETEVŐ

Tilia Tomentosa Extract EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen