Milva07
Krémmániás adás-vétel
221 VÉLEMÉNY
Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture Hajfesték
2023. szeptember 24.
Update 2.: Lassan 55 leszek, ősz hajszálam továbbra sinden, talán 1-2 szál. Évente 2x van napszítta szőkére melírozva fodásznál a hajam, a köztes időben továbbra is ezzel festem, maximálisan meg vagyok elégedve, nem tervezem lecserélni. Volt egy elcsábulásom, ezt a színt nem tudtam beszerezni és amit hejette vettem, ugyanilyen színkóddal, borzalmas, kopott csibesárgás förtelem lett. bevált csapaton nem változtass!
Update: Egy hónapja festettem, s nem szégyellem, kéthetente-tíznaponta kell hajat mosnom. Így 3 hajmosás után tudom mondani: nem kopott, szép fényes, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem őszülök egyáltalán. Így az ősz haj takarásáról nem tudok nyilatkozni. Maximálisan újravevős kategória, a szín is marad, meg vagyok elégedve.
Kiinduló hajszínem 8-as mélységű, évtizedek óta világosabb csíkokkal természetes napszíttára melírozva.Göndörbe hajló, erősen hullámos, vastag szálú, de nem sprőd. Nem zsírosodó, a melír nem roncsolta, nincsen lestrapálva. Eddig majdnem állig ért, most asszimetrikusan igen rövidre lett vágva, így a melír a rövid részeken nem játszik. Ezért döntöttem a festés mellett. Ősz hajszálam talán 1-2 szál van. A 9-0-ás színre esett a választásom, melyet összesen 45 percig hagytam rajta, nem csípett, nem folyt, tökéletesen elég lett a mennyisége is. A végén a kapott balzsam egyharmadával és ugyanennyi baleás hamvasító pakolással kezeltem. A szín tökéletesen az lett, amit vártam, gyönyörű, természetes középszőke, nem foltos, nem sárga, nem vöröses és nem is hamvas. A lenövések is ugyanolyan színűek lettek, mit a többi rész.Teljesen természetes szőke, annyit megjegyeznék, hogy a dobozán láthatónál sötétebb, kb. a márka 8-0-ás színét kaptam. Maximálisan elégedett vagyok, visszakaptam fiatalkori szőkeségem, egységesen, egészségesen és csillogón. Mosás után update következik.
Update 3.: Mivel a Decadence áldozatul esett a nem trendbe simuló, egyedi illatával, marad három örök kedvenc: Aura, Opium és az Angel. Minden időben, minden alkalomra, legyen éjjel,nappal, hideg, meleg ezeket fogom fújni, a többi illatomat pedig a szeszélyen szerint fogom használni és csak reménykedek, hogy ez a hármas még sokáig kapható lesz. Vagy minimum visszahozzák pld. az Oriflame Mirage-zsát, vagy a Paradise-t.... Bárcsak...
Update2 : A hűvösebb idő még inkább jól áll ennek az illatnak, legalábbis rajtam. A férjem szerint galád, férfi-elveszejtő dög illata van, mindenféle, ehhez illő szalonképes és kevésbé annak mondható asszociációval. Magam kedvelek provokatív/megosztó illatokat használni, ehhez az Aura (is) tökéletes választás. És alkalmas arra, amit szintén imádok és mesterfokon űzöm: meghökkentő helyen, időjárásban, mások által oda nem illő illatot fújni...Az Aura IS alkalmas erre ;-) Welcome to the jungle..:)
Update: Pont amire számítottam..:) Megosztó illat lesz, mint a Decadence/M.J.-tól.. Hála az égieknek! Legalább nem fog mindenkin szembejönni ez az illat sem...Megmarad nekem, meg a hasonszőrűeknek :)
Vásárlás mellé kapott mintát próbáltam ki: jelentem, nekem ez tetszik. Első Mugler-illat, ami valamit megmozdít bennem. Vessetek a mókusok elé, tudom, semmi köze M.J. Decadence-hez, de nekem mégis.Ennyire csal az orrom? Lehet...Nagyon tartós, rajtam ahogy szárad le, a rebarbara fanyarságát felváltja az édesebb/mélyebb meleg illat. Férjem buja dzsungel-illatnak találta. Alattomos kígyóként kúszott az orromba és sokáig érződött , ruhán főképp.Az üvege csodaszép. Úgy látszik, vonzódom a nem túl népszerű illatokhoz: Fragranticán kb. olyan a pontozása, mint a Decadence-nek. Úgy látszik ,nekem ez jut : egész életemben szembe menni a konvenciókkal. Még a végén igaza lesz egykori latin tanáromnak: "Magácskát ötszáz éve máglyán égették volna meg, én elfogadom és értékelem végtelen önfejűségét."
La Prairie Cellular Energizing Body Spray
Kedves @Timi8 amennyiben Ausztriai/Németo. beszerzés opció számodra, most 116 euróért kapható. Én mindent, amit neten rendelek, azoknak az árát az Idealo.de oldalon szoktam összehasonlítani, ezt is most leltem ott.
Update 2: Ma is ezt viseltem, a M. -ben ketten is megkérdezték, mi ez a különlegesen finom illat. Kettő fújást lehet érezni estig. valóban, bármiből is van mixelve, megérte.
Update:
A NYÁRI PARFÜM-csupa nagy betűvel. Egyben friss, de van "teste", mélysége is, mégsem fullaszt. Brutál tartós, és bár nem olcsó, az utolsó fújásig megéri az árát.
Nagyon-nagyon tartós, energikus, friss illat. Citrusos, de egyben fűszeres is. Tusolás után is érezhető, ruhán kb. mosásig. Ajánlom! :)
Ha nyár és kánikula: csakis ezért a parfümért nyúlok. Én parfümként használom, elképesztően tartós, alig kell belőle és estig kitart az illata. (Szerencsére, mert elég drága a kicsike...) Olyan érzést kelt bennem, mintha frissen léptem volna ki a tus alól: tiszta, "fehér" illat. Imádom! És tuti nem jön szembe minden második ember ezzel az illattal...