miraclum
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 35-44 |
246 VÉLEMÉNY
2023. szeptember 10.
Öt-tíz percig talán még érdemes rá figyelni, amíg érezni a rózsát. Utána egy bőrközeli, érdektelen, haloványka illatka marad hátra.
2023. szeptember 10.
Érdekes illat. Az indítás nagyon tetszik, valamitől az elején folyamatosan arra késztet, hogy folyamatosan a karomon befújt pontot szaglásszam. Kicsit később, ahogy elcsendesedik, egy fűszernövényekből készült tea illatává válik.
1015 KRÉM
31 MÁRKA
30 ÖSSZETEVŐ
Carner Barcelona Palo Santo EDP
Régóta vágytam megismerkedni a ház illataival. Többet is kinéztem, leírás és illatjegyek alapján többet is képes lettem volna ismeretlenül beszerezni. De jó, hogy eddig nem tettem. Nagyon megörültem, amikor az üzletben megláttam a C. B. gyári mintákat. Kicsit csalódott vagyok, nem egészen erre számítottam. A Palo Santo esetében valamivel kevésbé édes összképet vártam. Így ez már kezd fojtogató lenni. Kedvelem a tejes, édes, fás, komplex illatokat, de ez egyszerűen bután sok. Lehetne úgy sok, hogy közben nagyon sokféle, pimasz, őrült, különleges, akkor jóban lehetnénk… de nem, ő csak így bután sok. Ennek tetejébe, van a háttérben egy nagyon zavaró illat is benne, ami végképp búcsúra ösztönöz.