Misa

adatok

7560 pont

Regisztráció dátuma: 2013. április 11.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 25-34

7560 pont

Regisztráció dátuma: 2013. április 11.
Bőrtípus: Kombinált

397 VÉLEMÉNY

Schwarzkopf Gliss 7 Sec Express Repair Ultimate Repair Hajpakolás

Schwarzkopf Gliss 7 Sec Express Repair Ultimate Repair Hajpakolás
2023. november 29.

A dream long lamellás víz után ezzel is tettem egy próbát, de nem lett a kedvencem. Ahogy a többiek is írták, nagyon macerás a használata, elsőre nekem is az volt a problémám vele, hogy tincsekbe összeállt a hajam tőle, és alig tudtam megszárítani, valószínűleg azért, mert nem öblítettem ki elég alaposan. Másodszor már sikerült megfelelően használni (kisebb mennyiséget locsoltam a hajamra, addig dörzsöltem, míg krémes állagú nem lett, és nagyon alaposan kiöblítettem), és így már a szárítás is teljesen rendben volt. A hatásával elégedett vagyok, csillogó, puha és könnyen kezelhető tőle a hajam, megfelelően kiöblítve nem is nehezíti el, kellemes az illata, és simít is - de nem nyújt többet, mint egy balzsam vagy egy egy leave-in ápoló. Nekem jobban bevált a dream long lamellás vize, visszatérek arra, de ezt is el fogom használni. Ennek a csomagolása is okosabb, könnyebb kinyitni-bezárni a kis adagolócsövet.

Benton Snail Bee High Content Lotion

Benton Snail Bee High Content Lotion
2023. november 25.

Impulzusvásárlás volt, és ez most nagyon bejött. Reggel és este használom, kb. 3 hete, de már most érezhető és látható a hatása. Pontosan azt hozza, amit ígér, simít, nyugtat, feltölt, és egységesebb bőrképet ad. Ha ez így folytatódik, akkor ez az esszencia lesz az újravevős állandó cuccaim egyike.
Nagyon kellemes használni, jó érzés a bőrön, és pár perc alatt beszívódik. Nekem 3 pumpálásnyi kell esténként, 1-2 reggel, de elég nagy kiszerelés, szóval szerintem ilyen bőségesen használva is sokáig elég lesz. Az állaga zselészerű, beszívódás után picit tapadós. Teljesen jól működik együtt más szérumokkal, krémekkel, és sminkkel is. Illata nincsen, még a sérült bőrt sem irritálja. Nem kimondottan olcsó, de szerintem bőven megéri.

Essence Brow Styling Soap Set Szemöldök Formázó Szett

Essence Brow Styling Soap Set Szemöldök Formázó Szett
2023. október 20.

Kukában végezte, viszonylag rövid idő után. A használata nem volt egyszerű, de amikor sikerült rájönni, hogy hogyan kell felvinni, utána sem tartotta stabilan a szemöldökszálakat, és ahogy a többiek is írták, fehér morzsákká állt össze és pergett. Teljesen mindegy volt, milyen mennyiségben és technikával használom.

1 MÁRKA