mmzpfk
Korcsoport: | 25-34 |
15 VÉLEMÉNY
Avène Tolérance Extréme Emulsion
2020. november 28.
Lassan két hónapja használom, úgyhogy most már merek véleményt írni róla. A TO hidratálóját váltottam le erre, gombás akné gyanú miatt. Szeretem ezt a hidratálót is, habár érzésre a TO-nál talán kissé kevésbé hidratál, de ez nyilván a két krém állagkülönbségének is betudható. Ezen egyébként gyorsan segített a hialuron szérum.
Az adagolója eleinte praktikus, de minél kevesebb a krém a tubusban, annál több nyers erőt igényel a maradék kipréselése, ahogy az előttem szólók is jelezték. Mindent összevetve abszolút 5 csillag, hidratál és a gombás akné kedvét is letöri - legalábbis nem táplálja.
The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG
2020. november 28.
Abszolút hasraütés-szerűen vettem meg a nyáron, és milyen jól tettem. Nagyon megszerettem ezt a szérumot, bár eleinte nem hittem, hogy bármit is érne. Viszont mióta nem lustálkodom el a kenegetését és tényleg minden nap felkerül a szemkörnyékemre, azóta látom a változást. Sajnos olyan a szemem körüli bőr, hogy a szemhéjaim gyorsan ereszkedni kezdtek (és ezzel nyilván ez a szérum sem tud mit kezdeni, mert genetics), de ez a szérum sokat segített abban, hogy legalább puffadtak és fáradtak ne legyenek. Ez meglepően sokat javít egyébként az összképen, frissebbnek, üdébbnek tűnik a(z ereszkedő szemhéjaim alól kikandikáló) tekintetem.
5 csillag, szeretet, hálaének.
Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Light
Az egyik kedvenc szérumom! Szépen hidratál, a bőröm érzi a törődést. Az orrom körüli irritációra hajlamos részt is szépen karban tudja tartani. Napi használat mellett sem fogy őrületesen, pedig nem spórolok vele. Abszolút megéri az árát.