mokojka
Korcsoport: | - |
Krémmániás adás-vétel
5 ELADÓ KRÉM
229 VÉLEMÉNY
Az illatok királynője!:) Nagyon nőies. Egy csinos,tiszta,ápolt nő illata. A mostanában illatoltak közül az egyik kedvencem.Bármely évszakban megállja a helyét.
Nem tudom elképzelni,hogy ez az illat nem tetszik valakinek,annyira klassz!:) Érdemes kipróbálni!
Update: Tartós is! Reggel fújtam be magam és még mindig lehet érezni,17 órakor! Le a kalappal!
Hogy ez most nekem milyen szenzációs meglepetés volt,azt el sem tudom mondani!:) Brigitt-től kaptam 10 ml-t és máris szeretnék belőle többet! Ez egy nagyon különleges vaníliás alkotás az én orromnak.Olyan melegséges,megnyugtató illat. Nagyon kedves. Nem az az erőszakosan nyomuló édesség (igaz,odavagyok az olyanokért is) és nem is a már megszokott.
Inkább télre való talán,de azt hiszem azt nem fogja megvárni.:) Aki teheti próbálja ki!
La Rive Sweet Woman
Nagyon kellemes meglepetés volt,amikor véletlenül rábukkantam! Isteni finom,lágyan körbeölelő barackos csoda,nem tolakodó,de viszonylag tartós. Tartósabb,mint az eredeti,de ugyanaz a mesés illat.Gratula La Rive! Remek utánzat!
Update: csótányszagú??
Tény, hogy én még nem szagoltam csótányt,de kétlem,hogy ilyen szaga lenne! Vagy,ha mégis, akkor nagyon szerencsés a lelkem!:) Egyáltalán nem reális az értékelés!!! Max azt tudom elképzelni,hogy romlott volt a teszter. Aki szereti a finom,krémes,barackos,nőies parfümöket,azoknak bátran ajánlom!