momo
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
357 VÉLEMÉNY
Egy üveggel elhasználtam, de nem veszem újra. Egyrészt nem tapasztaltam változást, pedig C-vitaminos szérumokkal bőségesen van tapasztalatom, másrészt minden fényvédőm és krémem kukacosodott felette. Lehet, hogy túl sok szérumot használtam, másképp viszont nem éreztem azt, hogy mindenhová jutna. Pozitívum az ára, a beszerezhetősége és a kellemes állaga.
Hawaiian Tropic Naptej Arcra SPF30 Mineral
2021. július 21.Nem igaz, hogy könnyű a formulája, ahogyan az sem, hogy könnyen beszívódik. Egy nagyon zsíros, nehéz krémet kell elképzelni. „Kókuszdióval és Makadam dióval kevert formulája" nem a zsíros vagy kevert bőrűek barátja, ebben biztos vagyok. Száraz bőrűeknek lehet, hogy ez jó, nekem az egyik legborzasztóbb arcra való fényvédőm, totális pénzkidobás. Olyan fehér réteget hagyott az arcomon, hogy röhögnöm kellett önmagamon. Ja és az óvodáig tartó max. 10 perces délutáni séta alkalmával már megkapta az arcom a nap, szóval a hatékonyságával sem vagyok kibékülve (pedig nem bízom a véletlenre, kiskanállal mérem az anyagot).
52 KRÉM
4 MÁRKA
9 ÖSSZETEVŐ
Jenny Glow Wood Sage & Sea Salt EDP
Aki PONT olyat szeretne, mint az eredeti, az ne vegye meg, csalódni fog. Aki valami hasonlóval is megelégszik, annak bátran ajánlom kipróbálásra. Én az első csoportba tartozom, de ilyen áron, ilyen hasonló illatot kapni abszolút korrekt.