Mona29

adatok

5415 pont

Regisztráció dátuma: 2014. január 26.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport: 35-44

5415 pont

Regisztráció dátuma: 2014. január 26.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport: 35-44

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás vevő: 61 vétel
Megnézem

372 VÉLEMÉNY

Babylove Jó Éjt Nyugtató Hatású Szenzitív Babafürdető Levendula Olajjal és Panthenollal

2021. március 5.

Nagyon szeretjük, mindig van itthon.Egész jó kis habokat csinált. Kellemes illata van, fürdéskor az egész lakást belengi, de mire altatásra kerül a sor (fürdés után még egy kis játék), elillan. A gyermekek bőrét nem szárította ki, nem irritálta, az illata ellen sem tiltakoztak. A gyerekeknél nem vettem észre, hogy jobban aludnának tőle (mondjuk nem igazán barátai az alvásnak amúgy sem), de nekem kifejezettem jól esik ezzel tusolni lefekvés előtt, főleg egy-egy éjszakába nyúló munka után felpörögve.

Oriflame Love Nature Radírozó Tusolózselé Mentával és Málnával

Oriflame Love Nature Radírozó Tusolózselé Mentával és Málnával
2021. március 5.

Az újabb csomagolásúból is vettem párat, az utolsó most fogyott el. Kellemesen radíroz használat közben, szeretem érzeni, hogy a benne lévő szemcsék teszik a dolgukat. Közben pedig jól esik a mentol nagyon enyhe hűvössége és a málna kissé mű, de édes illata. Hetente egyszer használom, többször szerintem felesleges. Az illata nekem nagyon hamar eltűnik a bőrömről, de így legalább nem zavar be a testápoló illatába. Használata után nem húzódik a bőröm, de jól esik után a testápoló. Akciósan nem rossz vétel. Szerintem nyárra megint bevásárolok belőle, nagyon szeretem.

Baba Férfiaknak Tusfürdő Tengeri Ásványokkal

Baba Férfiaknak Tusfürdő Tengeri Ásványokkal
2021. március 4.

Párom használta, szerette. Kellemes, friss illata van, kissé hűsít. Jó ideig lehet érezni a bőrön. Nem szárít, nem irritál. Bár időnként másik márka tusolóját is megvásároljuk, ehhez újra és újra visszatérünk.