mrsgrob

adatok

6745 pont

Regisztráció dátuma: 2014. június 14.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport: 45-54

6745 pont

Regisztráció dátuma: 2014. június 14.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport: 45-54

160 VÉLEMÉNY

Tresemmé Extra Hold Erős Tartást Adó Hajlakk

Tresemmé Extra Hold Erős Tartást Adó Hajlakk
2023. január 7.

Szeretem, újra fogom venni. Sokkal olcsóbb mint az előzö lakkom (Schwarzkopf Osis+ Session 3), sokkal kevésbé zavaró az illata és sokkal jobban tart. Jelenleg rövid hajam van (15 cm), reggel beállítom, befújom és gyakorlatilag nem nyúlok hozzá egész nap. Nem fújok rá egy tonnát, de legyen mindenhol. Nem lapul le, nincs vele gondom, este ki tudom fésülni. Persze nem puha tőle a hajam, de nem is tapogatom. Nem mattít, a hajam marad szép, selymesen fényes.

Givenchy Le Rouge Sheer Velvet Lipstick

Givenchy Le Rouge Sheer Velvet Lipstick
2022. augusztus 29.

Szoktam próbálkozni matt rúzsokkal de ha először tetszenek is és jó minőségűek, egy idő után "érzem" hogy a számon vannak vagy mert valamennyire szárítanak vagy mert olyan érzés mintha kissé vastag rétegben lennének fent (Lisa Eldridge Plush True Velvet, YSL Slim Glow Matte). Így a mindennapi rúzsaim inkább szinezett ajakápolók vagy kifejezetten ápoló hatású rúzsok (Clinique Almost Lipstick, Chantecaille Lip Chic, Fenty Slip Shine Sheer Lipstick, Roen Kiss My Liquid Lip Blam)
Most végre találtam egy matt rúzst ami valóban lehelet vékonyan fekszik a számon. Nem száraz, hanem olyan érzés mintha egy enyhe ajakápoló lenne rajtam sőt az ajkaim úgy is néznek ki - frissen ápoltnak. Tartós és szép egyenletesen kopik. Nagyon elégedett vagyok.
Nude Bois (16) remek "smart" kinézetet ad. Rouge infuse (27) melegebb szín mint gondoltam. A meglepetés Rouge Grenat (39) a legsötétebb szín ami a legjobban tetszik, legtöbbet használom. Egyébként valóban sheer színek, nagyon (!) jól használhatóak mindennap 1-2 rétegben. Több réteg kell mire olyan lesz mint a promóciós képeken.
A refill-t lehet magában használni, nem csak tokba illesztve. Rá van írva az oldalára a szín és átlátszó műanyag teteje van Givenchy logóval ami jól záródik, nem csúszik le. Mindenki odavan a tokért és valóban szép meg különleges meg elegáns és szépen kattan, de őszinte leszek nekem nem tetszik a színe és a refill kevesebb helyet foglal.

Lisa Eldridge Make Up The Foundation

Lisa Eldridge Make Up The Foundation
2022. augusztus 5.

Amikor megjelent, azonnal vettem három mintalapot a három legvilágosabbat. Az 5-ös árnyalat lett a legjobb, egy hét tipródás után megvettem. Az üvege elegánsan nehéz, tömör. A kupakja nem jár le, biztonságosan szorosan tart. Az alakja tenyérbe simuló és nagyon szép. Bevallom jobb szeretném ha egyszerűbb formájú lenne és könnyebb, mert így mindig aggódok valahogy hogy kicsúszik a kezemből, összetörik, elgurul.
A szín tökéletes választás, sosem volt ennyire eltalált alapozóm. Általában kissé sárgásabb tónust szoktam keresni hogy a pirosságot el tudja fedni az arcomon. Itt erre nem volt szükség. Nem oxidálódik, ezt is szeretem. Egy pumpa nekem elég, ujjammal teszek fel pöttyöket ahova kell és szivaccsal oszlatom el. Valóban ott marad ahova felteszem. Nem emeli ki a ráncokat sem a pórusokat. A fényvédőimmel jól kijön, legjobban akkor tudom eloszlatni ha vártam egy kicsit hogy felszívódjon a krém de még tapad a bőröm. Nem teljesen matt, inkább természetes a hatása, közepes fedéssel. Mindig lepúderezem az arcom, így kitart egész nap - nyáron a Chantecaille talc mentes porpúdert, hidegebb időben "fényesebb" púdert használok hozzá, a Saie Airset Radiant Loose Setting Powder-t (ami szerintem erősen hasonlít az Hourglass Ambient Lightning Finishing Powder-re csak nem kompakt).

16 ÖSSZETEVŐ