MsDarcy
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
34 VÉLEMÉNY
Fantasztikus pirosító, gyönyörű, természetes hatást lehet elérni vele, mintha nem is kozmetikum lenne rajtam, hanem csak kipirultam volna. Felapplikálni is nagyon egyszerű, sokkal pontosabban követni tudom a szivaccsal az arccsontomat. A por alapú pirosítók mindig elmásztak az arcomon, nem is tudtam ennyire szépen felapplikálni őket ecsettel, ő viszont bombabiztosan tartja magát egész nap. Biztosan újravásárolom.
Lancôme Miracle Cushion SPF23 / PA++
2017. április 26.Az eddigi legjobb alapozóm. Az árnyalata tökéletesen passzol a bőrszínemhez, a csomagolása és a szivacs ergonomikus, csinos, akár hordozható is. Az állaga valami csoda, szépen terülő, légies, mondhatni vizes formula. Van egy kellemes alap illata, de semmiképpen sem parfümös. Olajos a bőröm, mégsem csillogok tőle, sokszor nem is teszek rá púdert. A fedése semmiképpen sem erős, hegekkel, pattanásokkal biztosan nem birkózik meg, még az építhetősége ellenére sem. A hozzá járó szivaccsal tökéletesen el lehet dolgozni, igazi "dummy proof" termék. :) A legjobban az tetszik benne, hogy ha elfogy, nem kell az egész terméket újra megvásárolni, ugyanis lehet hozzá utántöltőt kapni. A nap végére nem mászik el, nem kopik, nem foltosodik, nálam ötösre vizsgázott minden tekintetben, biztosan újraveszem.
MAC Rollerwheel Folyékony Szemhéjtus
Besírtam a gyönyörűségtől! Elképesztően béna vagyok szemhéjtusban, ráadásul az egyik szememre nem is látok rendesen, szóval a nekem megfelelő terméket még nem találták fel. Eddig! A MAC-ben kipróbáltam, az eladó hölggyel csak álltunk és bámultunk, hogy 2 másodperc alatt micsoda cicaszemet rittyentettem. Azonnal jött velem haza. Nem szalad szét a festék a mini ráncokban, azonnal szárad, nem kopik és tök normálisan le lehet szedni. Pillanatok alatt megvagyok a szimmetrikus, tökéletes tusvonallal. Annak, aki tapasztalt/ügyes, lehet nem lesz ennyire forradalmi, de nekem ez a cucc maga a megváltás.