mstindigo
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
567 VÉLEMÉNY
(A fotó nem jó, a csomagolása már fekete és kék.) Nagyon szeretném lenöveszteni a rövid hajamat, nagyon meguntam az állandó festegetést és nem is őszülök. És mivel gondoltam rövid, könnyen fog menni. Hát nem... Utoljára Igora Royallal befestettem, az eredetihez nagyon hasonlóan, de mivel nagyon világos szőke is voltam, és blancholva is volt a hajam, oldalt, ahol már le lett vágva a nagyon szőke rész, ott nem is látszott a lenövés, a hosszabb szőkített részeken az egész festéket ledobta és sárga lett. (Ami nem a festék hibája, ez ilyen...) A hajam sötétszőke, olyan 6 színmélység eredetileg. Tegnap este itthon betegen, amitől egyébként is nagyon rosszul nézek ki, rám jött, hogy én nem bírom tovább ezt a látványt, valamit tennem kell. Kiszaladtam a kínaisba, és életemben először vettem egy nagyon olcsó Kallos festéket, mert a fodrászkellékes betegen túl messze lett volna. Sokat vacilálltam a 6 és 7N (természetes sötétszőke) árnyalatok között a színskála alapján, de mivel eddig még minden hajfesték sötétebbre fogta be a hajamat egy árnyalattal, mint ami rajta volt, a 7-eset választottam. Az eredmény a felnyírt részeken 6N, a szőkített hosszabb részeken 7N, mármint a színskála szerint, de szép kis átmenettel. Nagyon természetes a végeredmény. Meglepődtem nagyon, hogy egy 500 Ft-os festék ilyet tud. Se büdösebb, se rosszabb nem volt, mint az eddig próbált drága festékeim, pedig vettem én már egy dobozzal 3000-ért is, mondván, hogy rövid a hajam, nem ettől megyek csődbe. A párom meg teljesen oda volt, hogy milyen szép a színe a hajamnak, plusz puha és csillogó. Mindezt egy harmad tubusból meg egy kis oxiból, tehát cirka 250 Ftból megúsztam a hajfestést. Még mindig sokkban vagyok, hogy van ilyen. Azért ha a szőkített rész lenő végre, ami eltökélten dobja le a festéket és sárgul be azonnal, akkor még mindig abbahagynám a hajfestést. :-D De addig már ezt megtartom.Ráadásul nagyon-nagyon hasonlít az eredeti hajszínemre, és ez volt a cél most nálam.
Nagyon szuper ez az alapozó! Külön plusz pont nálam, hogy van nagyon világos árnyalata is, így végre sikerült színben tökéletesen passzolót találni, és sárgás és rózsás tónus egyaránt elérhető, ahogy a nagy high-end cégeknél. Gabi választotta nekem a színt, és tökéletes is lett. Finishét félszaténnak mondanám, szép természetes bőrfénye van. Nem értek egyet az előttem véleményezőkkel, mert szerintem kifejezetten jó a fedése. Ezért hétköznapokon inkább csak korrektornak használom, a problémás zónákra teszem csak fel, így nekem nagyon bevált. Le szoktam fixálni transzparens púderrel, így tartósabb, bár így nyilván matt lesz. Szerintem nagyon szuper, szépek az összetevők, mindenki talál magának árnyalatot, és ami nekem még nagyon fontos, hogy nem okoz pattanásokat. Csak így tovább KAP! :)
8 smink
47 KRÉM
10 ÖSSZETEVŐ
Xiaomi inFace MS Electric Sonic Silicone Facial Cleansing Brush
Páromnak vettünk egy-két Xiaomi cuccot. Aliexpress viszonylatban drágák, de a menő Európában futó brandekhez képest mégis félár. Annyira meglepően kiváló minőségűek voltak, hogy én is ki akartam próbálni valamit tőlük, és nőként mi mást vehettem volna ugye. :D Senki rutinját nem hiszem, hogy egy akár 10x ennyibe kerülő arctisztító megváltja, nem fog helyettesíteni egy profi rutint. Mégis arra nagyon szeretem, hogy az alapozómat a kád alatt 2 perc alatt tökéletesen lemossam, a saját Tindigo olajammal is remekül működik, de bármilyen gyengéd, szulfátmentes lemosóval is szuper, és elég egy lépés így. A törölközőn már semmit nem látok. Úgyhogy a sminklemosást tényleg leegyszerűsíti. Philips kefésem volt még, de ezt sokkal jobban szeretem, pici, kompakt, egyszer töltöttem és azzal használom lassan másfél hónapja, nem kell cserélni a fejét, higiénikus.