Naftalin
Krémmániás adás-vétel
4 ELADÓ KRÉM
105 VÉLEMÉNY
PomPom Melon Splash Babafürdető Hab és Sampon
2023. január 30.Eddig a Bioderma olajtusfürdőjét használtam, de valamiért újabban nem szerette a bőröm és gyorsan kellett új tusfürdő után néznem. Drágállottam, de nem volt jobb alternatíva hirtelen, így megvettem. 1 hete használom, már habként jön ki a flakonból, tényleg gyengéden tisztít és nem szárít, eddig gazdaságosnak is tűnik. Ami viszont nagyon nem tetszik, az az "illata"...Eleve feleslegesnek tartom, hogy egy babáknak/érzékeny bőrű embereknek kitalált termékbe illatanyagot rakjanak, ráadásként ez egyáltalán nem kellemes, bocsánat, de inkább a babaköpethez hasonlít, nem sárgadinnyéhez. Szerencse, hogy csak kb. addig érezni, míg lemosom, nem marad meg. Remélem, nem erőltetik ezt az illatosítást tovább és a későbbiekben elhagyják, mert egyébként rendben van a termék.
Az illatjegyek alapján kíváncsian vártam, milyen lesz. Kellemes, virágos-édes illat. Egyedinek nem mondanám, kifújáskor Armani My Way kevésbé gyerekrágós kivitelben. Fél órán keresztül finom tubarózsás tisztaságillata volt, ekkor elgondolkodtam, hogy talán érdekes irányt vesznek a dolgok, de sajnos nem. Rajtam nem hasonlít a Librére, az sokkal karakánabb, ennek krémes, vaníliás-benzoés leszáradása van,rengeteg parfümnél lehet ezt az illatot érezni. Mindez röpke 2 óra alatt lezajlott, sajnos nagyon nem tartós, árát tekintve lehetne sokkal jobb is. A reklámfilmjét megnézve és a nevét tekintve valami sokkal izgalmasabb illatra számítottam -hacsaknem pont az illat és a reklámfilm ellentétessége a paradox-, Emma Watsonhoz egyáltalán nem ilyen illatot társítanék, ez leginkább egy irodabarát komfortillat számomra.
26 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Balea Med Ultra Sensitive Panthenol Körperbalsam
Remélem, mindig kapható lesz a dm-ben. Nagyon kellemes állaga van, nem ül meg a bőrön, hamar beszívódik és valóban nyugtat és hidratál. Kifejezetten panthenolos testápolót kerestem, tetszik a rövid és szép összetevőlista, és hogy amivel hirdetik, az valóban az INCI legelején található. Erőteljesen fellángoló, ekcémaszerű tüneteim vannak, a Bioderma intenzív balzsammal felváltva használva gyakorlatilag megváltás, rengeteget javított a bőröm állapotán. Így közel 1 hónapig kitart egy tubus, de akinek nincsenek panaszai, annak szerintem sokkal tovább is. Lekörözi a márkás testápolókat is, pedig nagyon sokat kipróbáltam, árát tekintve is ajándék.