nicolebunny

adatok

7500 pont

Regisztráció dátuma: 2015. március 30.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

7500 pont

Regisztráció dátuma: 2015. március 30.
Bőrtípus: Száraz

341 VÉLEMÉNY

Revox Daily Sun Shield SPF 50

Revox Daily Sun Shield SPF 50
2022. augusztus 9.

Nagyon szuper fényvédő, könnyen beszívódik, kedvező áron elérhető (már amikor van az üzletben persze:)), tökéletesen lehet rá sminkelni, de sajnos én borzasztóan kipattogok tőle. Kentem vele tűző napon a karomat, még az is pattanásos lett. Viszont sosem égtem le vele, pedig hófehér a bőröm. Én keresem tovább az igazit, de aki nem hajlamos pattanásokra, nekik tökéletes lehet.

Borotalco Original Spray Deodorant

Borotalco Original Spray Deodorant
2022. augusztus 9.

Annyit életemben összesen nem izzadtam még, mint ezen a nyáron, és semmi, de szó szerint semmi nem használt ellene. Már csak fekete felsőket hordtam, hogy ne látszódjon, ha megizzadok. Aztán megláttam a reklámot, gondoltam, egy próbát megér - két napja használom, szaladtam a busz után, álltam a 30 fokos melegben a napon, és a hónaljam száraz, és kellemes púderes illatú. Egyelőre úgy néz ki, beválik. A közérzetem is sokkal jobb, hogy legalább azon nem kell görcsölnöm, hogy 2 liter víz ömlik ki a stressztől belőlem minden nap.

Jeffree Star Cosmetics Blood Lust Palette

Jeffree Star Cosmetics Blood Lust Palette
2020. december 10.

Ez a paletta már a reveal videóban úgy megfogott, hogy azonnal tudtam, hogy ezt nem úszom meg, be kell szereznem. Ezek a színek mintha nekem lettek volna személyesen kitalálva, világos színeimhez, szőkés hajamhoz és világos-mentazöld színű szememhez tökéletesen illik minden egyes szín ebben a palettában. Ha a lilás színeket használom, a szemem csak úgy világít mellette. Rengeteg dicséretet kapok, ha ezzel a palettával sminkelek. Nagyon tartósak, könnyen satírozhatók a színek. A paletta maga nagyon elegáns ezzel a bársony borítással, a sminkes asztalom dísze lett, öröm ránézni. Egyszerűen imádom 💜

1 smink

1 ÖSSZETEVŐ