nicolebunny
Krémmániás vevő: 1 vétel |
Megnézem |
341 VÉLEMÉNY
Borotalco Original Spray Deodorant
2022. augusztus 9.Annyit életemben összesen nem izzadtam még, mint ezen a nyáron, és semmi, de szó szerint semmi nem használt ellene. Már csak fekete felsőket hordtam, hogy ne látszódjon, ha megizzadok. Aztán megláttam a reklámot, gondoltam, egy próbát megér - két napja használom, szaladtam a busz után, álltam a 30 fokos melegben a napon, és a hónaljam száraz, és kellemes púderes illatú. Egyelőre úgy néz ki, beválik. A közérzetem is sokkal jobb, hogy legalább azon nem kell görcsölnöm, hogy 2 liter víz ömlik ki a stressztől belőlem minden nap.
Jeffree Star Cosmetics Blood Lust Palette
2020. december 10.Ez a paletta már a reveal videóban úgy megfogott, hogy azonnal tudtam, hogy ezt nem úszom meg, be kell szereznem. Ezek a színek mintha nekem lettek volna személyesen kitalálva, világos színeimhez, szőkés hajamhoz és világos-mentazöld színű szememhez tökéletesen illik minden egyes szín ebben a palettában. Ha a lilás színeket használom, a szemem csak úgy világít mellette. Rengeteg dicséretet kapok, ha ezzel a palettával sminkelek. Nagyon tartósak, könnyen satírozhatók a színek. A paletta maga nagyon elegáns ezzel a bársony borítással, a sminkes asztalom dísze lett, öröm ránézni. Egyszerűen imádom 💜
1 smink
14 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Revox Daily Sun Shield SPF 50
Nagyon szuper fényvédő, könnyen beszívódik, kedvező áron elérhető (már amikor van az üzletben persze:)), tökéletesen lehet rá sminkelni, de sajnos én borzasztóan kipattogok tőle. Kentem vele tűző napon a karomat, még az is pattanásos lett. Viszont sosem égtem le vele, pedig hófehér a bőröm. Én keresem tovább az igazit, de aki nem hajlamos pattanásokra, nekik tökéletes lehet.