NyBetti
Krémmániás vevő: 9 vétel |
Megnézem |
188 VÉLEMÉNY
The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%
2021. október 29.TO C vitamin por+GG hialuront keverek össze, és ebből is cseppentek bele. Fényvédő előtt ennyi a reggeli rutinom, és nagyon bevált. Jobban beszívódik így, mint magában, ad egy kis ragyogást, de nem tükörfény azért. Újraveszem.
The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder
2021. október 29.
Pár hete váltottam rá, jó döntés volt. G&G hialuronba keverem, hozzá pár csepp TO Resveratrol + ferulic acid. Ütős így, ráadásul 1 lépesben fel tudok kenni mindent ami szükséges reggelente.
Szeretem, szép bőrképet ad.
Revox B77 Plex Hajtökéletesítő Kezelés
Tesztelésre kaptam én isa terméket.
A hajam vékony szálú, száraz és töredezésre hajlamos. Egy hónapnyi használat után a termékről ezek a tapasztalataim:
Kifésülhetőbb a haj tőle, puhább is, ennek ellenére nekem elengedhetetlen a hajolaj használata e mellett is. A használata egyszerű, ha hozzám hasonlóan más is élvezi a hajmaszkokat, annak nagyon tudom ajánlani. 100%-os csodát sajnos egy termék sem tud nyújtani, de látványosan kezelhetőbb lett a hajam tőle. Heti egyszeres alkalmazás mellett a termék sokáig kitart (ez persze hajhossztól is függ, az én hajam lapockáig ér).
Összegezve, személy szerint én megkedveltem a terméket, a jövőben is folytatom a használatát.