Ohara
Korcsoport: | 35-44 |
2 VÉLEMÉNY
FLP Aloe Body Toner Testfeszesítő Krém
2016. július 4.
Nekem nagyon bevált! Készletben vettem meg, és tekercseltem szorgalmasan, 4 hét alatt 2 cm ment le a combomról összesen. A bőröm szebb és feszesebb lett, a gödröcskék eltűntek. Nyilván nem csodaszer, ha most elteszem a fiókba és nem használom, nem fog így maradni, de így nyaralás előtt szuper. A benne levő paprika és fahéj miatt csíp egy kicsit eleinte, aztán melegít rendesen a fólia alatt. 45 percig hagytam fent, és igazi fakírként még egy takarót is csavartam magam köré, és közben ittam :):) Hát eléggé leizzadtam, utána zuhany és bekentem az egész testem a készletben levő testápolóval. Ezt a krémet csak combra és a csípőre kentem, és ott tekercseltem.
Hetente egyszer használtam, és fele sem fogyott el, gazdaságos! Ittam mellé az FLP gyógynövényes teáját is, de szerintem anélkül is ez lett volna a végeredmény.
The Body Shop Sheavajas Testradír
Nagyon szeretem. Testradír mániás vagyok, és ez az egyik ami mindig megtalálható a kollekciómban. Ajándékba kaptam először, és nagyon nem tetszett az illata, de éppen tél volt, gondoltam, jó lesz talán a kiszáradt bőrömre a shea vaj. Így is lett, és a második használat után már az illata is tetszett, és az is hogy nem kell testápolózni zuhany után, ha ezt használom.Puha és jól hidratált a bőröm utána.
Azért csak 4 csillag mert valóban gyorsan fogy, és az ára azért elég húzós így.