KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Oila

adatok

3610 pontRegisztráció dátuma: 2017. november 2.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

3610 pontRegisztráció dátuma: 2017. november 2.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

141 VÉLEMÉNY

Estée Lauder Knowing

Estée Lauder Knowing
2019. november 25.

Hmmm. Nekem ez az illat sokakkal ellentétben nem annyira elegáns és üzletasszonyos/öntudatos, magabiztos/érett nős képeket hoz be, mint inkább a 18-20 évvel ezelőtti önmagamat:) Minden voltam, csak öntudatos, érett, tapasztalatokkal rendelkező nő nem:) Egyetemista, aki végre a szülők látóköréből kikerülve belekóstolhatott az életbe: nappal élvezet volt hallgatni a jó nevű egyetem tanárainak előadását, szemináriumokon vitázni, este és éjjel pedig... nos.... bulizni és flörtölni a végtelenségig. Jazz kocsmák és rock klubok cigifüstje (akkor még lehetett), sör vagy bor vagy csak kávé minden mennyiségben, fiatalság, lüktető vér... főleg az utóbbi.... nekem valahogy pontosan ezt a légkört idézi fel ez az illat, de annyira, hogy még majd' negyven éves fejjel, három gyerekes anyaként is bizseregni kezd tőle minden porcikám. Fülledt, nagyon fülledt, erotikus, de nem a már mindent kipróbált, igencsak jártas nő erotikája, hanem ezé a lüktető vérű lányé, aki még nem sokat tud, de a teste már mindent követel. Nagyon sok minden zajlik és keveredik egyszerre ebben az illatélményben: a lány virágokkal zsúfolt 90'es évekbeli parfümje és a fiú fás arcszesze legfőképp, ahogy a testük is összekeveredik egyetlen éjszakára. Bujaság, butaság, de mégis maga az élet és ezek a legszebb pillantok benne.

Rochas Femme Rochas EDT

Rochas Femme Rochas EDT
2019. november 15.

Jelenlegi formájában a rajtam legszebben működő fűszeres-keleties illat. Alapvetően nagyon nem szeretem a szegfűszeget, ételben-italban sem, még a mézeskalácsból is kihagyom, parfümben meg aztán végképp menekülök előle, ezért nem is remáltem, hogy szeretni fogom ezt az illatot. Érdekes, hogy számomra épp a kömény menti meg és teszi viselhetővé és széppé, szeretnivalóvá. Igen, ez a kicsit mosdatlanságra emlékeztető illat, ami izgalmassá, éretté és vonzóvá teszi számomra, enélkül csak egy lenne a sok fűszeres keleties illat közül. Legkedvesebb illatkategóriám a chypre, ebből a vonalból többet is el tudnék viselni ebben a parfümben is, de halványan így is jelen van, szerencsére.

Gres Cabochard

Gres Cabochard
2019. október 26.

Boldogan birtoklom a 2019-es verziókat pár napja. A hosszúkás üveges edt-m és edp-m a várandósságom alatt más gazdához költözött, ezért sajnos összehasonlítani szorosan egymás mellett nem tudom őket, de az biztos, hogy most már abszolút képes vagyok ismét komolyabb illatokat is értékelni és viselni. Az új üveg szerintem ámulatba ejtően szép, egyszerűségében az, és végtelenül sikkes, igazi luxusélmény már ránézni és kézbevenni is. Maga az illat a régi jó ismerős: erőteljes, klasszikus chypre. Bőrös-dohányos, de teljesen viselhetően, modernizálva, és virágos-gyümölcsös, de minden sziruposság, édesség nélkül. Kicsit kesernyés, kicsit karcos, amilyennek egy igazi chypre illatnak szerintem lennie kell. Az árát nem értem teljesen, mert mind a kompozíció (ebben a nagyon modern formában is), mind a tartósság, mind a kivitelezés sok niche alkotást megszégyenítő. Igen, ez az egyik legfontosabb jellemzője számomra: az utóbbi években már könyörtelenül finnyás lettem az olcsó maszatos alapjegyekre, mindenre, ami csak az első percekben gazdag és szép, utána viszont jellegtelen katyvasszá halványodik. Nos, itt ilyesmiről szó sincs. Minél forróbb pontokra kerül,például fül mögé, nyakra, annál finomabb, átmelegszik, kiteljesedik a bőrön, és kifejezetten jobb lesz minden egyes órával. Az edt és edp között nem érzékelek nagyon jelentős kompozícióbeli különbséget, az edt is erőteljes és teljes, talán egy gondolattal szárazabb, áttetszőbb, de éppolyan tartós, mint az edp, míg az utóbbi egy kicsivel gazdagabb, mélyebb, kicsit több virággal és gyümölccsel. Nőies és vonzó, de nem a mai értelemben, hanem éppen a merészsége miatt, amellyel szinte átlépi a nemek közti határokat. Alkalmi, esti illatként is csak határozott, kiteljesedett, nagybetűs NŐKnek áll jól szerintem, nekik viszont akár állandó illatként is tökéletes lehet.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.