onecrimsonnight

adatok

4795 pont

Regisztráció dátuma: 2011. augusztus 21.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

4795 pont

Regisztráció dátuma: 2011. augusztus 21.
Bőrtípus: Normál

260 VÉLEMÉNY

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint
2023. április 9.

Évekig használtam a Shiseido Perfect Hydrating BB-t, ami tökéletes volt számomra és már sajnos nem lehet kapni így alternatíva után kellett néznem és ezt próbáltam ki.
Vásárlás előtt elmentem a D-be árnyalatokat próbálni, ahol egy nagyon készséges hölgy segített és végül a 215 Clair Buna színt választottam.
Az előző BB-hez képest krémesebb állaga van, de így is nagyon könnyű felvinni. Az elején csalódott voltam, mert úgy éreztem nem fed semmit és többet kell belőle használnom, majd rájöttem, hogy ez nem igaz és ha túl sokat viszek fel, nem lesz olyan szép a finish.
Kényelmes viselet és láthatatlan, nem ül bele a pórusokba és kisebb ráncokba. Ugyanazt a blur effectet nyújtja mint az előző BB: nem fed sokat, mégis nagyon szép, egységes és diszkréten ragyogó összképet eredményez. Tervezem beszerezni a korrektorát is, mert egy-egy esetleges pirosságot, pattanást már nem tudna eltakarni önmagában, de nyilván nem is ígér ilyet. Érezhetően ápolja is a bőrt, ami a hideg hónapok alatt nagyon jól jött, a melegebb hónapok alatt kíváncsi vagyok mennyire fog jól szuperálni, lehet kell alá majd mattító primer, habár 25 fok felett át szoktam váltani a Shiseido Sport BB-re.
Összességében megszerettem, és habár sajnálom hogy a Hydrating BB nincs már, ez rendelkezik annak az összes jó tulajdonságával kissé másabb állaggal és lényegesen több színnel, ami szerintem előny. Az SPF 20 lehetne azért 30, de ennyi negatívumot tudok mondani.

The Solution Retinol Ránctalanító Testápoló

The Solution Retinol Ránctalanító Testápoló
2022. október 9.
(!)

Tesztelésre kaptam én is, elhasználtam már az egész tubussal, minden nap használtam.
Ránctalanító hatásáról nem tudok beszámolni, mert szerencsére nincs ilyen problémám. Nem igazán vettem észre különösebb hatást, talán a szőrbenövésen és KP-n kicsit javított a lábamon. Nem tudom eldönteni, hogy ez a mindennapos hidratálás vagy a termék formulájának hatása.
Nekem az illata kifejezetten nem tetszett, szinte férfias és elég erős.
Összességében én nem venném újra, sem az illata és az ár/hatás aránya miatt sem.

St.Tropez Gradual Tan Watermelon Infusion Önbarnító Testápoló Krém

St.Tropez Gradual Tan Watermelon Infusion Önbarnító Testápoló Krém
2021. július 18.

Tavaly a sima, nem dinnyés illatú verziót használtam a zuhanyzás közben használandó barnítójukkal kombinálva. Rájöttem, hogy ez sokkal hatásosabban barnít, így a zuhanyzás közbenit már nem is használom.
Felvitelkor nagyon finom, nyárias, gyümölcsös illata van, később jön a jellegzetes önbarnító szag, de elviselhetően.
Kellemes az állaga, viszonylag gyorsan beszívódik és nagyon jól hidratál. Nem hagy csíkot, nem fogja be a ruhát sem, nem igényel nagy precíziót a használata. Száraz részeken azért tud sárga lenni, ezért a használata előtt érdemes exfoliálni.
Esténként használom, nekem már reggelre látható a változás. Természetes hatású, nem drasztikus barna szín. A fehér, napon barnulásnak ellent álló krétalábaimat egy használat után vállalhatóvá tette így nyárra, hetente 1-2x viszem fel hogy tartsa a színt.
Évek óta ezt a márkát használom önbarnításra, és ebben sem csalódtam, elégedett vagyok mert pont azt nyújtja amit szeretnék. Természetes hatású barnaság, a lehető legkevesebb macerával.

9 ÖSSZETEVŐ