pankajanosi
Krémmániás vevő: 1 vétel |
Megnézem |
54 VÉLEMÉNY
I Heart Makeup Black Velvet Palette
2018. július 22.Netről rendeltem 1800Ft-ért. Kicsit porolnak a színek és a két legvilágosabb árnyalat nagyon halványan látszódik a szemhéjon. A többi árnyalat nagyon pigmentált. Lehet vele hétköznapi, de ünnepi sminket is készíteni. A hozzá tartozó ecset viszont használhatatlan, semmi festék nem kerül át róla a szememre.
W7 Pro-Artist Precision Shadow Brush
2018. július 22.Netről rendeltem akciósan. nem egy nagy szám, teszi a dolgát, egész szépen el lehet vele dolgozni a széleket vagy éppen átmenetet képezni két szín között. Viszont észrevettem , hogy egy kicsit "belemar" a szemhéjpúderbe, amikor veszi fel a festéket.
9 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Garnier BB Krém Olajmentes
Alapvetően nem lenne egy rossz termék. BBkrémnek megfelelően nem túl erős a fedése , de pont azért vettem nyárra, mert az összes többi alapozóm leolvadt a fejemről. Eléggé olajos tud lenni az arcbőröm, de ennek is ellen tud állni. ÉS..mindez jó lenne , ha nem lenne teljesen sárga tőle a fejem. És ez a világosabb árnyalat. Így viszont tele kell nyomnom világosítóval ,amitől besűrösödik és maszkszerű lesz. Kár érte.
Update: Egy hét nyaralás kellett a tengerparton, hogy valamennyire jó legyen a színe. Tartom a véleményem, hogy maga a termék nem rossz, de az hogy csupán 2 szín kapható belőle hazavágja az egészet.