papupanni
Korcsoport: | 25-34 |
138 VÉLEMÉNY
Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection
2015. július 1.
Egyik kedvenc sminktermékem! Gyönyörű színek vannak benne, tartósan marad a szemhéjon, és rengeteg szép sminket lehet vele készíteni.
Ez a csokis téma pedig szerintem nagyon aranyos.:)
Én is akciósan, 350 Ft-ért vettem meg a 06-os illuminating coconut árnyalatot. Nagyon örültem neki, szép a színe, alig vártam, hogy kipróbáljam. Aztán csalódnom kellett... Nem tudtam eldogozni, az állaga szörnyű volt, mint valami beszáradt zselé. Csak csillámpor került a szemhéjamra, az sem túl egyenletesen. Nos hát én sem tudom, hogy ez ilyen eredetileg, vagy csak az idő tette ezt vele, de én egy kettestől nem szeretnék neki többet adni. :(
Essence Lash Mania Reloaded Szempillaspirál
Tetszett a csomagolása, bevallom legfőképp ezért vettem meg. Aztán először nem szerettem. Túl sok festéket vett fel, összeragadtak tőle a szempilláim, egyszerűen nem lett tőle szép a végeredmény. De idővel ez jobb lett, meg hát elkezdtem letörölni a felesleget a keféről, s megszerettem. Erős szempillaspirál, szeretem, hogy nagyon fekete, feltűnő szempillákat varázsol. Nem a legtartósabb, a szemem alatt néha le kell törölni a lekopott szempillaspirált. De egy négyest szerintem megérdemel.