Peppertree
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 35-44 |
50 VÉLEMÉNY
Vegyes érzéseim vannak ezzel az arcolajjal kapcsolatban. Egyszer szépen beissza a bőröm az utolsó cseppig, és pihe-puha lesz másnapra. Máskor pedig csak ül az arcomon és kicsit sem akar beszívódni. Pedig csak pár cseppet kenek magamra. Még nem sikerült rájönnöm, hogy mi lehet az összefüggés.
Az illata nagyon intenzív. Kevesebb parfüm is elég lett volna bele.
Az alumnetes deok nekem valahogy nem szoktak beválni, mindig büdös lettem. Aztán ajánlották az állatos Old Spice stifteket, amelyek meglepő módon egyáltalán nem férfias illatúak. Kipróbáltam, és azóta is csak ezt (és a medvést) használom.
- Nem hagy sárga foltot a ruhán.
- Nap végén sincs izzadságszagom.
- Finom narancs illatú.
- Alumínium mentes.
L'Oréal Paris Elseve Dream Long Steam Mask
Nagy kíváncsisággal próbáltam ki ezt a hajmaszkot. Mindent úgy csináltam lépésről-lépésre, ahogyan a csomagoláson volt. A balzsamnak eszméletlenük jó illata van. Amikor a hajsapkát is kibontottam, nagyon meglepődtem, mert valami olajban tocsogott. Elolvastam az összetevőket, akkor látom, hogy az glicerin. Ebből mi lesz? - gondoltam. Az amúgy is gyorsan zsírosodó hajamra (amit már megmostam) most ráhúzom ezt az olajos sapkát... hát jó... A hatóidő letelte után alaposan kiöblítettem a hajam. És csodák csodájára kicsit sem lett tőle zsíros a hajam. Sőt, kifejezetten puhává varázsolta. És azt az illatfelhőt még napokkal később is érezni lehetett.
A sapkát nem dobtam el. Azóta is többször használtam. Más balzsamokkal is éreztem a melegeítő hatást. Mindenesetre megvettem a tégelyes verziót a balzsamból, mert az illata és a hatása is teljesen meggyőzött.