pihko

adatok

450 pont

Regisztráció dátuma: 2012. május 1.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 35-44

450 pont

Regisztráció dátuma: 2012. május 1.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 35-44

32 VÉLEMÉNY

Dermo Expertise Revitalift Ránctalanító + Feszességet Adó Nappali Krém

Dermo Expertise Revitalift Ránctalanító + Feszességet Adó Nappali Krém
2012. július 9.

Még azelőtt vettem ilyen krémet, hogy rákaptam volna a krémmániára - ilyen vélemények után nem tenném.
Annyi biztos, hogy egész jól karbantartja a bőrömet és nagyon jól hidratál. A lifting hatáshoz nem tudok hozzászolni, mert koromnál fogva még nem igazán lóg az arcom, viszont a van pár kellemetlen ránc a homlokomon, és sajnos azokkal nem tudott mit kezdeni ez a krém. Némi fényfédő szintén nem ártana egy nappali krémbe.

Lacura Beauty Volume Szempillaspirál

Lacura Beauty Volume Szempillaspirál
2012. július 9.

Volume Minimizer - ezzel a szemspirállal nem alkottak valami nagyot, olyan kis ványadtak maradtak tőle a pilláim. Kapjon két csillagot, mert már dobtam ki sokkal több pénzt még rosszabb termékre.

Lacura Beauty Folyékony Alapozó

Lacura Beauty Folyékony Alapozó
2012. július 9.

Különböző blogokon utánajártam a külföldön zajló Lacura-hisztériának, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom a termékeiket: ezzel a kis alapozóval kezdtem és szerintem zseniális! Szerencsém van, mert a választott árnyalat olyan, mintha pont nekem keverték volna ki (20-as beige), nem ül meg a tág pórusaimban és homlokom ráncaiban és ami még csodásabb, hogy alig kopik és az arcom még a nap végén is egész üdének hat (erre eddig talán egyik alapozóm sem volt képes). Fényvédőt nem tartlamaz, de nekem attól még ötös.
Ha jól tudom, Magyarországon még nem lehet kapni. Az ára jelképes, olyan 2.5 font körül vettem.