pipacs17
Krémmániás adás-vétel
87 VÉLEMÉNY
La Roche-Posay Effaclar Ultra Koncentrált Szérum
2022. május 18.
Imádom a bőrképet, amit eredményez. A Cicaplast B5-tel együtt kezdtem el használni, és nekem ők lettek a Must-have duo. Épp annyira hámlaszt, hogy az én bőrömet nem bántja napi használat mellett sem, csak pihe-puhává teszi. Nem tudom, hogy csak a szérum, vagy a kettő együtt, de mindenesetre csoda.
Mindkettőt akciósan szereztem be, ha nem lesz más lehetőség, teljes áron is újra fogom venni őket.
úgy érzem, végre megtaláltam A fényvédőt! eddig minden fényvédő, amit próbáltam, pattanásokat okozott. végső elkeseredésemben vettem meg, igazából nem is ezért indultam a DM-be, viszont az nem volt… szóval teljesen impulzus vásárlás volt. nagyon szeretem az állagát, a finish-ét, szeretem, hogy könnyen beszívódik, és nekem plusz az, hogy van illata, és nem a tipikus ‘fényvédő szag’ - ezt a pici parfümöt a bőröm is teljes mértékben tolerálja. sokan méltatják, hogy pici a kiszerelés, én viszont kifejezetten örülök neki, így biztos, hogy elhasználom, és nem romlik rám :) valamint, utazásnál sem utolsó szempont, hogy mekkora méretű kencéket cipelek, arról nem beszélve, hogy nyáron mindig magammal viszem a fényvédőt, hogy nap közben újra tudjam kenni, ez pedig még a legkisebb táskámban is gond nélkül elfér 😊
La Roche-Posay Anthelios 50+ Invisible Spray
Nagy reményeket fűztem hozzá, egy téli nyaralásra szereztem be - bár egyikünknek sincs fehér, érzékeny, napallergiára hajlamos bőre, úgy gondoltam, Afrikába mégis csak extra védelemmel kell készülni -; egyáltalán nem vált be. Ragad, fénylik, konkrétan alig lehet lemosni… továbbá sárgán fog. A ruhákból kimoshatatlan, azon kívül bármin, amihez hozzáérsz (könyv, táska, papucs, világosabb telefontok), mindenen először élénk citromságra, majd narancssárga foltot hagy, ami többszöri mosás, áztatás után sem kiszedhető.
A termékcsalád arcra való, színezett verziójával teljesen meg vagyok elégedve, azt újra is fogom vásárolni, ez viszont a kukában landolt, nehogy még több ruhadarabunkat tönkre tegyen :(