Pupi1984

adatok

865 pont

Regisztráció dátuma: 2017. május 31.
Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 35-44

865 pont

Regisztráció dátuma: 2017. május 31.
Bőrtípus: Zsíros

37 VÉLEMÉNY

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
2019. május 27.

Perfekt termék! Imádom! Hatalmas mennyiség olcsón! Illatmentes, gyorsan beszívódik és kiválóan hidratál! Reggel magában, este a geek&gorgeous 101 HA 5 light után használom! A kettő együtt reggelre hihetetlenül látványosan szebbé varázsolja az arcbőrömet! Nem nehezíti, fullasztja, zsírosítja a bőröm! Amíg gyártják veszem!

Nature Box Sárgabarack Sampon

Nature Box Sárgabarack Sampon
2019. január 11.

Kókuszossal együtt vásároltam meg, mert jónak gondoltam. Szerettem volna valami mást kipróbálni. Nem mintha szükséges lett volna, de csak nőből vagyok na! A fene egye a pofámat! Nekem nem jó egyik sampon sem. Mosás után a hajtő zsíros és lapult, a hajvég pedig száraz! Alaposan öbítek bő vízzel, balzsamozok és pakolok odafigyelve, hogy a hajtőre ne kereüljön. Kézmosásra alkalmas!

Garnier Ultra Dolce Latte Riparatore

Garnier Ultra Dolce Latte Riparatore
2018. november 26.

Nagyon szeretem! Tusolás után vizes bőrömbe masszírozom, így kevés is elég. Hamar beszívódik, az illata kellemes, kissé édeskés. Ragacsos, dágványos, sikamlós réteget nem hagy a bőrön! Feltételezem jól hidratál, mert nem húzódik a következő krémezésig a bőröm! Viszketést vagy bármilyen allergiás reakciót nem okozott. Olaszországban vettem a 400 ml-es kiszerelést kemény 4 Euróért. Jó terméknek tarom és parabénmentes! Mivel még nem fogyott el, így nem néztem utána itthon kapható-e, de remélem igen, mert újraveszem.