pviviana
Krémmániás eladó: 2 eladás |
Megnézem |
148 VÉLEMÉNY
Pflanzenkosmetik von Müller Jojoba-Öl
2023. április 6.Nagyon szeretem, hajpakolásként szoktam használni. Hajmosás előtt 4-5 órával felviszem az egész hajamra, a tövére is, jól belemasszírozom, majd átlátszó fóliával befedem és egy törülközőt csavarok a fejemre, így hagyom állni a mosásig és első alkalom után is már érezhetően puhább a hajam. Mosás közben is észreveszem, hogy csak úgy siklik a kezem rajta, mert annyira puha a hajam. Egyébként vastagszálú, erősen hullámos, már már göndör a hajam, vagyis elég nehezeb kezelhető, nehéz hidratálni, de ez nagyon jó olaj rá. Sokáig elég is, ami szintén pozitívum, biztosan újra fogom venni.
L'Oreal Paris Elseve Dream Long Hajbalzsam
2023. március 29.
Jelenleg ezt használom az egész termékcsaláddal együtt. Nekem bevált. Bár ehhez biztosan hozzájárul az is, hogy hajmaszkot is használom minden hajmosáskor. Nagyon finom az illata, ami a követlező hajmosáskor is érezhető a hajamban. A samponjához biztosan ezt a balzsamot fogom újravenni. Nem zsírosít, szépen teszi a dolgát.
Update:
Elkezdett nagyon szárítani nagyon nehezen tudom formázni utána a hajam, nem maradnak meg a hullámok benne, csak szöszös és durva tapintású.
Babylove Ultra Szenzitív Ápoló Babaolaj Mandulaolajjal
Jelenleg ez a sminklemosóm. Nagyon szeretem, mindent szépen leszed, jobban, mint a micellás víz és még dörzsölnöm sem kell. Problémát nem okoz, vizes lemosóval szépen lejön maradék nélkül.