Queen16
Korcsoport: | 18-24 |
271 VÉLEMÉNY
Palmolive Naturals Milk & Honey Tusfürdő
2023. május 14.
Nem ezzel a csomagolással, gondolom ez jó régi, az új naturals palmolive kisebb kiszerelésében vettem meg, már rég vágytam egy mézes illatúra, a sok virágos illat után.
Hát magyon finom!!! Pont anyira édes amenyire kell nagyon finom illata van, mint egy mézes sütinek kb.
Nem irritál túlzottan pedig illatos, nem pirosodok ki tőle, frissitő kellemes mézes illatom lesz utánna, kellemes sűrű krémes habzó. Biztos még újra fogom venni.
Purito All Care Recovery Cica-Aid Tapasz
2023. május 9.
Nem légszükségletű de maszkok közül a patti tapaszok azért mindig jó ha lapul a skin care fiókomban.
Ár érték arányban jó sok van benne és szép az összetevője.
A méretek lehetne még benne egy kisebb is de elmegy.
Pl reggeli készülődésnél anyira igazgattam a hajszálam hogy véletlen bele kaptam a pattanásomba és vérzett, ezt tapasztottam oda és sminkeltem ki magam, nap végéig ki bírta, és még védte is azt a területet így tényleg jol jön.
Senki nem mondaná meg hogy ott van mert vékony, és tökéletesen ileszkedik a bőrhöz. Ha nem muszály és nem történik ilyen kis baleset, csak este szeretem használni és néha nyúlok hozzá ha van egy fehér tetejű gyulladt pattim. Jobban is kiszedhetné a trutyit a gyulladást így egy csillagot levonok szigorúan, de hacsak nem találok ettől jobbat újra fogom rendelni ha elfogy. :) sokáig elég!
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation
Nos, ez megér egy külön misét arról menyire rossz!
Szerintem a top világ legrosszabb drogériás alapozóiba be illene a top 10-be :D!
Kezdjük ott hogy drogériás viszonylatba egy nem olcsó alapozó! Enyiért már olyan alapozót kapok amibe porcelán böröm van akár 12 óráig vagy még több.
Kettőt vettem, nekem meg anyumnak, hát kezdjük ott hogy az én fehér börömet is még brutálisan sápasztotta a világos árnyalat!!! Így a másik színnel ami kicsit sötétebb volt összekevertem, így vállalható volt a szín.
Az én zsíros börömön is kataszrofálisan viselkedett ki emelte a "szárazabb" részeket, mindent ki emel amit nem kell! Nemlétező bőrhibákat látok, tág pórusok, nem létező ránc, kis apró bőrtextúra, mindez 1 óra után úgy oxidálódik foltokban csúnyán hogy az valami hihetetlen :D.
Úgy hogy tökéletesen elő volt készítve a böröm! Próbáltam több féle módszerrel többet alá hidratálni stb sehogy sem jó.
Mellesleg a viselése után miután lemostam, új kis pattanásokat okozott.
A fedéde nagyon gyenge közepesnek elmegy de építeni abszolút nem lehet, kataszrófális mindenhogy.
Egyedül ami miatt gondoltam szuper lehet az a szép összetevő listája abban tényleg nincs probléma, de maga a termék borzasztóan működik, ezért az árért felháborító ez a minőség, az önbizalmamat abszólút le rombolja, mert ezzel nagyon csúnya az összkép, egy hibátlan arcbőrböl is csúnyát csinálna. Mindent ki emel amit nem kell. Anyira matt hogy púder sem kell! Így még a zsíros bőrből is sivatagot csinál. Senkinek nem ajánlom, pláne aki problémás börű, mert csak elveszi a kedvet a sminkeléstől, egyik legrosszabb termékebe a nyx-nek vissza kéne vonatni!
Ha lehetne erre nullát adni, azt kapna! Pénzkidobás!