radioaktiva

adatok

6795 pont

Regisztráció dátuma: 2011. november 4.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

6795 pont

Regisztráció dátuma: 2011. november 4.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

387 VÉLEMÉNY

Adrienne Feller Rose De Luxe Hyaluron Szérum

Adrienne Feller Rose De Luxe Hyaluron Szérum
2023. május 1.

Csak mintát próbáltam, de a kis tasak pont elég volt arra, hogy tudjam: erre én egy fillért nem fogok kiadni. A szaga ( bocs, ez nem illat) olyan erős, olyan tolakodó, hogy számomra elviselhetetlen. A hatása semmi extra, ugyanezt tudja pl. a Rossmannos Hyaluron-zöld tea szérum, csak az nem büdös és nincs túlárazva.

Oriflame Oh! Sweet Dulce De Leche EDT

Oriflame Oh! Sweet Dulce De Leche EDT
2023. február 22.

Kb. 2 órája van nálam, de le sem tudom venni az orrom a csuklómról. Vakon vettem meg, az itteni sok pozitív vélemény miatt. Kifújáskor az első benyomásom az volt, ha "na, megint kidobtam az ablakon pár ezer Ft-ot". Aztán ez gyorsan változott, mert jött a karamell és szilva ( tudom, elvileg nincs benne, de nekem határozottan szilva) és talán barack. Nekem ez télutó-kora tavasz, vidám, mosolyra fakasztó kis illat. Nyilván nem kell a nagyágyúkhoz hasonlítani, de kategóriájában remek. Irodába/ munkába való, biztosan senkit nem fog zavarni. Tartósságról még korai lenne bármit írni, de akciós áron még akkor is jó vétel, ha 2 óránként újra kell fújni.

Oriflame Optimals Hydra Hidratáló Szérum

Oriflame Optimals Hydra Hidratáló Szérum
2023. február 19.

A tavalyi év nagy rácsodálkozása: adventi kalendáriumban volt, magamtól nem vettem volna meg, de ilyen gyorsan szérum még nem fogyott el nálam. Egyszerűen szuper. Az áttetsző kis gél pillanatok alatt beszívóik, nem irritál, picit hűsít. Bármit kenhettem rá, nem vesztek össze. Újravevős.

2 ÖSSZETEVŐ

Pongamol EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott