rafi

adatok

3250 pont

Regisztráció dátuma: 2014. november 10.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

3250 pont

Regisztráció dátuma: 2014. november 10.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

197 VÉLEMÉNY

Revox B77 Plex Bond Repairing Oil

Revox B77 Plex Bond Repairing Oil
2023. március 3.

A legszuperebb hajápoló olaj, amit valaha próbáltam (itt azért hozzátenném, hogy olaplex termékeket pl. nem használtam még soha). Könnyed állagú, kicsit szárazolaj érzetű, egyáltalán nem nehezíti el a hajamat, nem lesz tőle olajos/zsíros tapintású a hajam, ellenben puha és fényes lesz tőle. Túl nedves hajon annyira nekem nem működött jól, törölközőszáraz vagy száraz hajon viszont egyaránt szeretem használni. Hátközépig érő, dús, de vékonyszálú hajam van, egy-két naponta szoktam használni, de már így is hónapok óta megvan és az üveg felénél járok. Két negatívumot tudok mondani, nekem nagyon nem tetszik az illata, rothadt gyümölcs jut róla eszembe, illetve utazásnál hiába volt teljesen rácsavarva a kupak, egy-két csepp olajnak sikerült valahogy kiszivárognia az üvegből, erre érdemes odafigyelni. Ettől függetlenül szerintem ár-érték arányban egy szuper termék, mert a korábbi sokkal olcsóbb mindenféle olajakkal ellentétben ezen tényleg látom, hogy csinál valamit a hajammal, illetve szeretem is használni, nem érzem nyűgnek, így nekem a negatívumok ellenére is maximálisan 5 csillagos. :)

Hollister Festival Nite EDP

Hollister Festival Nite EDP
2023. február 17.

Érdekes módon többen megjegyezték már, hogy milyen kókuszos az illata/illatom, amikor ezt viseltem, én magamon mégsem érzem ki belőle a kókuszt. Vidám, édes, gyümölcsös illat, viszonylag egysíkú, nincs mélysége, mégis nagyon szeretem használni. Hétköznap, de akár különlegesebb alkalmakkor is szeretem viselni. Tartóssága teljesen rendben van, a csomagolása pedig szuper, nagyon tetszik ez a csavaros kupak megoldás, így tutira nem hagyom el, mégsem félő, hogy kifújódna a táskámban véletlenül. Notino-n nagyon olcsón be tudtam szerezni, szerintem ár-érték arányban egy kiváló parfüm.

Sleek Take You High Szempillaspirál

Sleek Take You High Szempillaspirál
2023. január 31.

Szerintem a Müller szempillaspirál kínálatának legalább háromnegyedét végigpróbálgattam, mire ő jött haza velem. A keféje zseniális, nem vesz fel túl sok festéket, így nem csomósít, pont annyira hosszúak a szilikonos sörték, hogy minden szempillámhoz odaférjek vele, de mégse kenjek vele össze mindent (például a szemhéjamat), mint néhány nagyon hosszú keféjű spirálnál. Egy rétegben gyönyörűen hosszabbít, kettőben minimálisan dúsít is, bár alapvetően dúsítást nem ígér, így ne várjuk tőle, a hosszító hatása ellenben nagyon rendben van, illetve szépen rétegezhető. Hamar szárad, így nem kell percekig várni vele, hogy tutira ne kenődjön szét. A tartóssága olyan 8.5, kibír egy egész napot/éjszakát, de néhány óra elteltével minimálisan hajlamos lekenődni picit a szemem alá. Összességében viszont ár-érték arányban, illetve kefe-festék minőség tekintetében nálam 5 csillagos így közel egy hónap használat után, remélem, a későbbiekben is ilyen jóban maradunk. :)