Rebellis
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Korcsoport: | 45-54 |
40 VÉLEMÉNY
Kifújáskor a '90-es évek valóban benne van, az Impulse Incognito vagy talán a lila Limara-nak voltak hasonló jegyei. A nagymama illat is felbukkan benne, csatos retikülben lapuló illatosított ruhazsebkendő. De aztán megérkezik a nyár is, a szikrázó napsütés, egzotikus tájak, buja növények, színek, óceán felől érkező fuvallat. Ahogy változik az illat, megszelídül, nekem alapvetően tetszik, szerintem lehet jól viselni. Az összes tengerparti nyaralásom esszenciája.
Nem kedvelem a virágillatú parfümöket, de ezt alkalmanként szívesen viselném.
Sajnos rajtam egyik Zoologist illat sem tart 1-2 óránál tovább.
Brutalitás, nyers erő, vadállat parfüm. Engem elragadnak az ilyen bonyolult, nehéz szerteágazó, provokatív illatok. Ami eszembe jut róla: füst, izzás, ásványkincs, karaván, sötétségen átszűrődő tompa fények, melegség, kábulat, leopárd bőr, nem teljesen lerágott csontok.
Sajnos az én bőrömről 1-2 óra alatt elillan.
7 KRÉM
1 MÁRKA
1 ÖSSZETEVŐ
Ex Nihilo Cuir Celeste
Teljesen hasonló benyomásaim voltak, mint barni8-nak. Mielőtt olvastam volna az ő írását, az első ami eszembe jutott, hogy szép, csoda szép! Légies, kifinomult, rendkívül elegáns illat. Szinte öltöztet. Nem találkoztam még ilyennel, sok luxus illatot próbáltam már, de ez királynőként illetve tündérként magasodik föléjük. A bőr olyan extrán lüktet az egész illat mélyén, hogy az fantasztikus, fölötte pedig táncolnak a növények, virágok. Tényleg csoda szép illat.
Valószínűleg Quentin Bish ízlése bejön nekem, mert Essential Parfums - Bois Imperial művét is nagyon szeretem, bár a két illatban csak Bisch orra közös.
Ex Nihilo-ékról annyit, hogy 2 ml-es mintát rendeltem és fizettem, viszont 7,5 ml-es utazó kiszerelést kaptam.