rekag
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
461 VÉLEMÉNY
Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Alapozó SPF25
2016. november 9.Glamour napokon vettem az Ecru árnyalatot. A Double wear light-ot cseréltem le erre, mert bár nagyon szeretem a DW-t, de túl erős a fedése. A Perfectionist egy enyhe/közepes fedésű alapozó, én 2 pumpálásnyit használok belőle, ezzel a mennyiséggel viszonylag enyhe fedést lehet elérni, de nekem ez bőven elég. Amit szeretek benne: egységes bőrképet ad, second skin hatás, nem látszik, nem ül bele a pórusokba, ráncokba, még a nap végére sem. Tartós, de könnyebben lemosható mint a DW, nem szárít, de mégsem fényesedik át nap végére, illatanyagmentes, szép összetevők és még fényvédőt is tartalmaz. Télre abszolút kedvenc lett, nyárra továbbra is az Invisible fluidot használom.
Estée Lauder Pure Color Envy Matte
2016. október 25.Iszonyat tartós ez a rúzs!!! Nekem egy gyönyörű sötétpink szín van meg, az Unattainable. Órákig hibátlanul tartja magát, az ivást is simán bírja, evésnél már megkopik, de gyorsan és szépen lehet korrigálni. Nem csúszkál, nem kenődik, szinte észre sem veszem, hogy a számon van. Az én ajkaimat nem szárítja, pedig viseltem már hidegben és szélben is.
11 smink
63 KRÉM
4 ÖSSZETEVŐ
Más néven Betanin (céklavörös), ami egy vörös színű glükozid, melyet a céklából állítanak elő. ABetaninakozmetikumokban színezékként használatos összetevő.
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush
Rebel Rose nevű gyönyörűséget kaptam még karácsonykor ajándékba. Gyönyörű sötét rózsás szín, már-már barnásba hajló. Iszonyatosan pigmentált, elég csak hozzáérintenem az ecsetet és már fel is vette a púdert. Könnyű vele túlzásba esni, pontosan a pigmentáltsága miatt. Cserébe viszont baromi tartós. Szerelem! :)