Rien
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | - |
22 VÉLEMÉNY
A sok jó vélemény alapján megvettem az első Primus ajakápolómat. Csak éppen azt nem vettem észre (ami persze az én figyelmetlenségem) hogy mi az első számú összetevő. A termék matricáján található weboldalon volt egy email-es elérhetőség a gyártóhoz. Megkérdeztem, hogy hogyan értékelné, hogy a veszélyes anyagok EU listája a lehetséges rákkeltő anyagok 2. kategóriájába sorolja az első helyen lévő összetevőt és hogy ennek ellenére hogyan lehet, hogy ebben a termékben a legtöbb ebből van... Választ persze azóta sem kaptam. Ez alapján totál elment a kedvem a használatától, magyar termék ide vagy oda. Plusz sajnos a csomagolás (műanyag) minősége is elég gyatra, az ára meg ehhez viszonyítva annyira olcsónak sem mondható.
Eleinte úgy tűnt, hogy használ a viszkető és száraz bőrömre, de egy idő után semmi hatása nem volt. Az illatát túl intenzívnek tartom, ennél lehetne visszafogottabb is. Nyárra talán jó lehet, de hideg időben nálam csak pénzkidobás.
Schüssler Natur CosMEDics Age Protection Night Prémium Éjszakai Krém
Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Télen is még soknak tartom estére, mert reggel, amikor arcot mosok, érzek egy fura, csúszós réteget, amit ez a krém hagyott. Annak ellenére, hogy ilyenkor mindig száraz a bőröm. Nyáron pedig így szóba sem jöhet. A krém nappali változata ennél szerencsére már jobban sikerült.