rocknrose
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
224 VÉLEMÉNY
Nivea Hidratáló Arctisztító Olaj Normál Bőrre
2020. május 9.A kialakult helyzet miatt nem kaptam meg a koreai rendelésemet (Etude House olajos lemosóját), így kénytelen voltam ezt beszerezni. Még csak 2 napja használom, egyelőre elégedett vagyok, erős szemsminkemet maradéktalanul eltávolítja. Habár az Etude House lemosója sokkal olajosabb formulájú, illetve nem illatozik ennyire, de átmenetileg ez is megfelel a célnak.
Trend It Up Lips & Perfumes Lip Scrub
2019. július 13.Kiárusításon hármat is vettem belőle és de jól tettem! Én a Maybelline Superstay Matt folyékony ajakrúzsának eltávolítására használom, mivel betonbiztos a cucc ;)
14 KRÉM
Balea Aqua Feuchtigkeitsserum
Nagyon szeretem, pedig azelőtt a Laneige Water Sleeping Maskját használtam hidratáló arckrémként (aztán a kedvenc koreai eladóm eltűnt és ezzel a kedvező beszerzési ára is). Vizes formulájának köszönhetően könnyen beszívódik (ez a tulajdonsága melegben a legjobb, amikor gyűlölök arckrémezni), kedvező az ára és egész szépek az összetevői. A fentebb említett krémhez tudnám hasonlítani, csak ezerszer olcsóbb :) Reggelente arclemosó után és fényvédő krém előtt használom.