rouge23

adatok

850 pont

Regisztráció dátuma: 2020. augusztus 5.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 18-24

850 pont

Regisztráció dátuma: 2020. augusztus 5.
Bőrtípus: Kombinált

50 VÉLEMÉNY

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF50+ / PA ++++

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF50+ / PA ++++
2022. május 3.

Nem tudom használni. Folyamatosan folyik tőle az orrom és a könnyem. Nagyon szomorú vagyok, hogy allergiás vagyok rá. De így használhatatlan számomra. Egyébként nem szeretem az illatát sem. Nem szeretem a finishét sem, gondolom ilyen "dewy" szeretne lenni, de valahogy nem szép mégsem. Túlságosan fényes, és egyébként könnyen elmászik napközben. Inkább a Canmake.

Geek & Gorgeous 101 Stress Less

Geek & Gorgeous 101 Stress Less
2022. május 3.

Imádom. Olcsó, gyönyörű INCI, és megnyugtatja a nagyon érzékeny bőrömet. Nem félek bármelyik másik kencémmel felkenni, mert tudom, hogy nem fog semmivel sem összeakadni. Ez a termék önmagában nem fogja megváltoztatni senkinek sem az életét, de annak akinek érzékeny a bőre és valami nyugtató szérumra vágyik, nagyon-nagyon ajánlom.

Update: Le kell vonjak egy pontot a béna pipetta miatt. Alig tudtam kiszedni vele az alján lévő 3-4 centit, igazából öntenem kellett. Előtte meg néha nagyon nehezen vette fel a terméket. Nem tudom, hogy csak én fogtam-e ki egy ilyet. Mindegy, úgyis újraveszem, és majd meglátom azé is ilyen lesz-e. De az irritációt azóta is gyönyörűen lehúzza a bőrömről.

Bioderma Sensibio Gel Moussant Kíméletesen Tisztító Micellás Habzó Gél Érzékeny Bőrre

2022. május 3.

Azt hiszem még Veres Fanni ajánlása által fedeztem fel ezt a terméket. Jól leszedi a sminket, parfüm- és szulfátmentes, nincsenek benne erős felületaktív anyagok, sem pedig természetes illatszerek. Nekem eddig ez a kedvenc sminklemosóm, semmi rosszat nem tudok róla mondani. Nekem nem csípi a szememet, pedig érzékeny szokott lenni a sminklemosókra. Azért hozzátenném, hogy minden sminklemosót a lehető leggyengédebben próbálok használni. Használat után lemosom egy második tisztítóval (CeraVe). A pécsi Árkád Sipojában vettem, nagyon jó áron leárazva. Mi kell még? :D

Update: Azóta is rendületlenül használom. Múltkor nagyon megbetegedtem, és kiszáradtam az orrom és a környéke a sok orrfújástól... Nagyon féltem, hogy most milyen lesz így használni ezt a lemosót, és EGYÁLTALÁN nem csípett. Még a CeraVe-t is lekörözte ezen a területen. Ja és a Sipoban rendszeresen szoktam látni leárazva. Csak ajánlani tudom.