seen
5 ELADÓ KRÉM
64 VÉLEMÉNY
Lattafa Asdaaf Majd Al Sultan EDP
2023. április 12.
Az én (nő, világos, száraz) bőrömön abszolut édes női tömjèn illat. A tömjénes uniszex start után egyre édesebb, szinte cukros de bőrközeli (rajtam a replica by the fireplace is 1óra alatt harsány és zavaró kozmált cukorsütés lesz..)
A férjem bőrén (olajos bőr, sötétebb tónusok) pedig tömjénes pasis és semmi nőiesség vagy cukrosság...szóval ki van ez találva... Az ára miatt valószínű újravevős lesz, valóban jó rétegezéshez is, bár nekem hangulat kell a viseléséhez, mert nem a mindennapos kategória a számomra.
Ard Al Zaafaran I Am The Queen EDP
2023. április 12.Megfizethető árú kellemes arab parfüm. Olvastam róla, hogy Lattafa Ana Abiyedh (feher)- hez igen hasonló, ezért rendeltem meg kíváncsiságból, és valóban. Kicsit gyengébb, simulékonyabb, púderesebb, kevésbé tartós (az 2 nap, ez fél nap), kevésbé "zavaró", nem annyira csípős/fanyar, de nagyon hasonlít. Érdemes több oldalon megnézni az összetevőket, az illatjegyeket, mert én mindenhol mást olvastam. Az én orromnak friss, fehér virágos némileg fás, púderesre száradó parfüm.
Annick Goutal Le Chèvrefeuille
Ha a tavaszt parfümmel kéne bemutatni, akkor ez az illat lenne az.
Nem vadmacska típus, hanem a tisztaság, a virágok légies, könnyű, kiszámítható illata.
"Freesia"- értékelését mintha én írtam volna, minden szavával egyetértek!
A szomszédunk sövénye lonc, szinte megegyező az illat hatás amikor virágzik és a kert egyéb növényeivel keveredik. A parfümnek valóban van egy citrusos beütése, hogy "feldobja" a lonc édes illatát. Az én bőrömön nagyon működik, természetes, kifinomult illat lesz.
Az yves lonc anno ugyan szép volt, de az végképp lineáris és unalmas volt rajtam, ez sokkal luxusabb hatású. (Pedig ez se egy olyan bonyolult illat, biztos sokaknak unalmas, és kislányos)
A régi klasszikus üveg után, most az új csomagolásút kellett mar vásárolnom, féltem, hogy más lesz az illat is, és igen, van valami kis különbség ami kifújás utáni 2-10 perc között érezhető főleg, aztán 99%-ban a "régire" hajaz (gondolom valamit változtattak gazdasági vagy EU-s okok miatt).
Tartósság: rajtam bőrre 4 db fújás kb 5-6 orán át érezhető (száraz bőr, világos típus).