shiningstar

adatok

4280 pont

Regisztráció dátuma: 2013. szeptember 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

4280 pont

Regisztráció dátuma: 2013. szeptember 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

213 VÉLEMÉNY

Widian by AJ Arabia Black II

Widian by AJ Arabia Black II
2023. november 8.

Édes. Sötét. Kacér. Mély. Gyönyörű szilvás, szantálfás vanília amit mandarin és száraz moha koronázott meg. Ha nem tudnám mi a neve és megérezném a sorban előttem álló személyen - nem tudom melyik sorban állna a mosdóra várva, tényleg nem... -, követném és megkérdezném! Pedig félek megszólítani embereket, még parfümök miatt is... Szerencsére nem kell ilyet tennem, mert már ismerem.

Csak azért nem rakom rögtön kosárba, mert már sorrendbe állítottam az őszi-téli kívánságlistát és ő egy kicsit kívül esik a zsetonok mennyiségét tekintve is. Jövőre talán az enyém lesz.

Widian by AJ Arabia Black IV

Widian by AJ Arabia Black IV
2023. november 8.

Elképesztő micsoda különböző eredményt kapunk, ha csak néhány hozzávalót kicserélünk két alig-alig különböző illatban. Itt bergamott mandarin helyett. Itt van feketeribizli. Itt vannak fehér virágok. Viszont nincs moha. Úgy érzem magam, mintha egy testvérpárt kellene megkülönböztetnem akik között rettenetesen nagy a hasonlóság, ám mégsem ikrek. Úgy érzem mintha mindkettejüket jól ismerném - és így is van, mindkét mintám alján csak egy csepp maradt mire sikerült kielemeznem őket és ítéletet alkotnom. És most választanom kell. Közte és a II-es között...

Sajnálom IV...nekem a fiatalabb tesó tetszik. Őt inkább viselném, de veled sincs baj.

MDCI Parfums La Belle Helene

MDCI Parfums La Belle Helene
2023. november 8.

Ambivalens vagyok vele kapcsolatban. Semmiképpen nem nevezném kellemetlennek, otrombának. A neve...meglehetősen önazonos mert szépnek szép és gyengéd, finom illat is. Már ha valakinek a személyiségéhez ilyen illat illik, vagy ezzel szeretne azonosulni. Én édes, körtés, valamiért fehér virágos illatnak érzem ami egy kicsit rágógumisnak érződik számomra - ez az érdekes rész... Nem vagyok vele kibékülve annyira, hogy úgy érezzem kell belőle egy üveg, de annyira sem ellenszenves, hogy a kiszanálandó illatminták kupacába hajítsam.

Megtartom és néha még előveszem, hátha másféle fordulatot vesz a kettőnk közötti viszony.