sigma
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
6 ELADÓ KRÉM
164 VÉLEMÉNY
Hú, de jó, hogy csak mintát rendeltem belőle! Sajnos nagyon elüt az ízlésemtől. Annyira szépeket olvastam róla, hogy képes lettem volna vakon vásárolni egy üveggel, de valami mégis visszatartott. Nekem sok a szegfűszeg benne, aztán a köményt érzem nagyon határozottan pacsulival spékelve, és az egészet valahogy összevisszaságnak érzem magamon. Lehet, hogy csak rajtam ilyen, sokkal puhább illatra számítottam, ez kicsit fejfájdítós nekem. Meg szívfájdítós, mert úgy vártam és szerettem volna szeretni. A párom szerint (bocsánat a rajongóitól) wc illatosító. Ez azért eléggé bántó túlzás, de mióta mondta, már én is vélek felfedezni némi ilyen jelleget. Nem pontozom le, már csak azért sem, mert a tartósságára nem lehet panasz.
Csak úgy lekaptam a polcról, mert miért ne, pedig végre már egész elégedett vagyok a rutinommal. Felkenés után hagyott egy ragacsos réteget az arcomon, na onnantól már tudtam, hogy nem lesz jó. Másnapra apró pici pattanások. Abba is hagytam a használatát, de később még egyszer tettem vele egy próbát, és ugyanígy jártam. Sajnos az én rohadt hisztis bőröm nem bírja, attól másnak még lehet jó, ezért 2*.
Elie Saab Girl Of Now EDP
Szeretem az édes illatokat, de ez annyira durván édes, hogy rendesen beleszédül az ember. Cukor cukor hátán, én sajnos semmi mást nem érzek, és a gyomrom felfordul tőle. Elnézést kérek mindenkitől, aki szereti, de sajnos nekem ez nagyon nem.
Olyan gyönyörű illatjegyei vannak, ezért bátorkodtam vakon megvásárolni (és akkor határoztam el, hogy na most már tényleg soha többet!), de rajtam csak az az igazi ragadós szirup. Az első pillanattól ilyen végig, és jó sokáig. Tipikus, hogy ami nem jön be, az ennyire brutál tartós, ami egyfolytában csapkodja az orromat, nem csitul egy pillanatra sem. Nagyon ritka, hogy nem adok egy illatnak még egy esélyt, de ennek nem adtam, eladtam. A tartóssága miatt 2 csillag, sajnálom. ☹️