silver
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
328 VÉLEMÉNY
Bevált, rosszat nem tudok róla mondani. Nyálcsorgatóan finom illata van. Nem tartós, de ezt nem is bánom, mert annak ellenére hogy iszonyúan tetszik, nem feltétlenül szeretnék narancsos keménycukorka illatfelhőt hagyni magam után.
Essence Grow'n'glow Ápoló Körömlakk
2023. október 21.
Az ápoló hatásáról nem tudok különösebben nyilatkozni, viszont csodásan néz ki. Épp csak annyi leheletnyi színe van, hogy egy fokkal élénkebb rózsaszínnek látszódnak a körmök vele, de abszolút természetes a végeredmény. Bár az erősen elszíneződött körmökön nem fog csodát tenni, optikailag mindenképp segít valamennyit, hogy a sápadt, fénytelen körmök egészségesebbnek tűnjenek. Lenövés, pattogzás nem is észrevehető rajta, úgyhogy tényleg csak felkeni az ember egyszer, szép, és nem is kell gondolni rá. Ennyi pénzért ajándék.
A Catrice-nek is van egy hasonló terméke, ami lényegében ugyanez. Annak kicsit hűvösebb lilás-kékes az árnyalata, nekem kevésbé jön be. No meg majd' kétszer annyiba kerül. A kettő közül nekem mindenképp az essence tetszik jobban. Ha elfogy, újravenném.
43 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Catrice Stylist Szemöldökceruza
Évek óta kedvenc, többször újravettem már a 030 brow-n-eyed peas árnyalatot a sötétszőke/világosbarna hajamhoz. Az állaga nem túl puha, így szerintem érdemes inkább sötétebb árnyalatot választani, és kihegyezve használva, nem odanyomni.