SimonHajni
Krémmániás adás-vétel
3 ELADÓ KRÉM
57 VÉLEMÉNY
Too Faced Damn Girl! 24 Hour Extreme Volume Mascara
2020. december 2.Nagyon szép ez a spriál, és a keféje nagyon hasonlít a better than sex-re de valahogy mégsem az igazi. ennél, ennyiért sokkal jobbakat is lehet kapni, sőt!!
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum
2019. július 12.
A Sunny Glow árnyalatot használom, alapozó helyett, egy kis korrektorral a szem alá és az esetenkénti pöttyökre, utána kis púderrel fixálom még az sem veszi el a ragyogását, nagyon szeretem.
Alapozónak (nyilván nem az) nem ajánlanám mindenkinek, de mivel bronzos árnyalatú, szépen egységesít, de a hibákat nem fedi el (nem is a dolga).
Minimál sminkhez, nyári estéken viszont gyönyörű napbarnította, tengerparti nyaralásról épp hazajöttem látványt lehet elérni, amit én személy szerint nagyon nagyon szeretek.
Sol de Janeiro SOL Cheirosa '62 EDP
Én nagyon szeretem a Sold e Janeiro termékeket, amikor van valami újdonság, mindig kipróbálom.
Nagyon finom illat, de szerinteml nem másabb mint a Brazilian Crush testpermet, csak talán eggyel légiesebb, felnőtesebb, de egy fél óra-óra múlva ugyan olyan az illata. (Legalábbis az én bőrömön)
Tehát összességében: nagyon finom: tengerparti álom illat, fehér homok, forró napsütés, finom koktél, jéghifeg víz- jut róla eszedbe, de hogyha szeretnéd kipróbálni akkor a testpertmettel kezdeném, mert az olcsóbb eggyel :)
Viszont ezzel a csomagolással, ez sokkal kifinomultabb, exluzívabb termék.