KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

simpleman

adatok

550 pontRegisztráció dátuma: 2018. szeptember 26.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

550 pontRegisztráció dátuma: 2018. szeptember 26.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

16 VÉLEMÉNY

Lalique Hommage A L'homme

Lalique Hommage A L'homme
2019. október 24.

Ez nekem nem jött be. Lehet, hogy majd eladom. Számomra kissé visszafogott illat, kevéssé karakteres. A párom is azt mondja, hogy nem nekem való. Az Azzaro Pour Homme Elixir: az viszont "bajnok" (számomra) ezekben a hűvösebb időkben. Ennyi kárpótlást kap az "eltévedt lovas". :)

A Lalique Equus parfüm (ló): az "bejött" pedig. Igazi kellemes "kertifűszer" illat rajtam.

Megértést segítendő: a fás-orientális, de főképp az orientális illatokat szeretem. (Ez nem a "mediterrán pacsulit" jelenti). Ez is fás illat lenne pedig, de mégsem jött össze a dolog. "Vakvásároló" típus vagyok egyébként: utánanézek és belevágok. Majd látjuk, mi lesz. Most ez lett. :)
Magam is érzékeny lélek vagyok, de ez az illat (valószínűleg) tőlem is érzékenyebb léleknek való. A Lalique-nak pedig szeretem az illatait és azt, amit kifejezni igyekszik.

Azzaro Pour Homme Elixir EDT

Azzaro Pour Homme Elixir EDT
2019. szeptember 29.

Jó illat. A páromnak is tetszik. Karaktere szerint orientális (keleties) illat. Főbb jellemzői: aromás, balzsamos, gyümölcsös, vaníliás, édes. Kellemes őszi-téli illat. Édessége nem túlzó, inkább valamennyire mámorító. Egy kis "állatias nyomulást" is érzek alatta, de nem túlzottan vagy zavaróan. Az Azzaro Pour Homme-al kacérkodtam, de nem mertem megrendelni, inkább ezt választottam. Azt hiszem, jól tettem, hogy így történt.
Még egy: kisebb, zártabb helyiségekben túlfújva túlzó lehet.
A parfümnek szép, meleg színe van. A keleties illatok szerelmeseinek jó választás lehet.

Chanel Coco Mademoiselle EDT

Chanel Coco Mademoiselle EDT
2019. szeptember 29.

A myparfum.hu-ról rendeltem ... ezt, ami itt felül van: az 50 ml-es nem utántölthető változatot, és ők az utántölthető változatot küldték. A parfüm - így, az ismérvek alapján - eredetinek néz ki, de nem egy "nagy szám" az illata. Nem érzek benne kifinomultságot, inkább csak egy olyan egyszerű, "átlag valami".
Ennyit a "kisasszonyokról", meg a Chanel-ről.

Lehet, hogy ez a parfüm csupán korunk egyik tömegjelensége.

Frissítés:
Át kell értékelnem a véleményemet: a párom másfél hét használat után azt mondja, hogy nagyon szereti ezt az illatot. Legyen akkor öt csillag. (valószínűleg igaza van ... látom, hogy sok mindenki másnak is tetszik).

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.