Soraya
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 35-44 |
95 VÉLEMÉNY
Yves Rocher 2 az 1-ben Kéz- és Körömápoló Krém
2022. február 5.Szerintem ez a kézkrém az átlagostól is gyengébben hidratál. Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. Igazán nem extrém szárazak a kezeim, de téli időszakban a hatása számomra szinte a nullával egyenlő. Egyetlen pozitívuma, hogy viszonylag gyorsan beszívódik, de beszívódást követően szinte ugyanolyan száraz a kézbőröm, mint volt a használat előtt, és mégcsak nem is nyugtatja a bőrömet. Ár/érték arányban sem jön be. Jóval olcsóbban is lehet már hidratálóbb kézkrémeket találni. Biztosan nem fogom újra megvásárolni.
Teljesen meg vagyok elégedve vele. Számomra megbízható termék. Hozza, amit ígér, hosszantartó hatás, nem irritál és kellemesen friss illat. Már többször újra vásároltam. Nekem beváltak a többi CD dezodorok és golyós deók is.
Isana Vanília Krémtusfürdő
Általában szoktam szeretni az Isana tusfürdőket, de ez a vaníliás kissé csalódást okozott. Túl híg az állaga, és valahogy nem nagyon érzem a tisztító hatását. Az illata kissé műre sikeredett, de kellemes, és zuhanyozás után még lehet érezni egy kicsit. Viszont nagy pozitívuma, hogy bőrkímélő, és kissé nyugtatja az Yves Rocher tusfürdők által agyonszárított és szétallergizált bőrömet. Kész megváltásnak tűnik ezek után az Isana, amely márkából soha egyik fajta sem szárította ki az egyébként nem túl száraznak mondható bőrömet.